Päivitetty 26.03.2014

Kodin saanut kissa: HERRA KARVINEN


HERRA KARVINEN

* n. 4 v

* uros (kastroitu)

* suomalainen.

Herra Karvinen on suomalainen leikattu poikakissa, joka tuli yhdistykselle etsimään uutta kotia sen entisen omistajan kuoltua. Karvinen on erittäin ihmisrakas, lempeä ja hellyydenkipeä poika. Ikää sillä on arviolta nelisen vuotta.

Karvinen on luonteeltaan hieman dominoiva toisia kissoja kohtaan ja se haluaisi ihmisen jakamattoman huomion. Lisäksi se on tottunut ulkoilemaan ja jos ei pääse ulos, se voi maukua kovaan ääneen sisällä ilmaisten näin voimakkaasti mielipiteensä asiasta 🙂 Herra Karvinen toivoo siis kotia maaseudulta, missä se voisi ulkoilla tarvittaessa turvallisesti tai paikasta, missä sillä olisi ulkoilutarha. Toisaalta jos Karviselle antaa rutkasti huomiota ja hellyyttä, se viihtynee myös sisäkissana. Kerrostaloon poikaa ei kuitenkaan suositella. Lapsiperheeseen tämä kiltti ja hellyydenkipeä kissa sopisi mainiosti.

Suomalainen kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

Herra Karvinen sai oman kodin Nurmijärveltä 10.3.2014.

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.