Päivitetty 29.03.2014

Kodin saanut koira: LASSIE


LASSIE

* n. 2 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

17.12.13

Lassie eleli romanialaisen lastenkodin pihassa muutamaan muun koiran kanssa 150 kilometrin päässä Bukarestista. Koirista huolehti lastenkodin lapset ja henkilökunta. Lastenkodin johto päätti kuitenkin, että koiria ei enää haluta pitää ja toimitti kaikki muut koirat kunnalliselle tarhalle paitsi Lassien. Lastenkodin lapset olivat piilottaneet pienikokoisen Lassien, jotta se ei joutuisi tappotarhalle. Lapset eivät kuitenkaan voineet Lassieta pitää ja näin se haettiin Asociatia A Doua Sansan kotihoitoon yhden yhdistyksen vapaaehtoisen luokse marraskuun puolivälissä.

Lassie on leikkisä, kiltti ja älykäs koira. Lassie oppi hyvin nopeasti tulemaan kutsusta luokse ja kävelemään hihnassa. Lassie tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan kahden uroskoiran kanssa. Myös kissat Lassie hyväksyy.

Lassie rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa, myös itseään paljon isommat kelpaavat leikkikaveriksi. Iihmisten suhteen Lassie on luottavainen ja hyväksyy uudetkin tuttavuudet nopeasti. Sisätiloissa Lassie osaa rauhoittua, mutta saattaa testata hampaitaan erinäisiin tavaroihin, jos ei sillä ole leluja tai luita joita järsiä. Eniten kaikista tavaroista Lassie rakastaa etenkin tohveleita 🙂 Lassie viihtyy ihmisen lähellä ja nukkuu mielellään kylki kyljessä ihmisen kanssa.

Lassie etsii sitoutunutta kotia, jossa saada elää rakastettuna perheenjäsenenä. Lassien tulevassa kodissa voi olla koira- ja kissakavereita. Sitä voidaan ajatella myös lapsiperheen koiraksi, kunhan vanhemmat muistavat opastaa lapsia siitä, miten koiran kanssa eletään ja ymmärtävät, ettei koiraa hankita lasten leluksi. Lassiesta joku onnellinen perhe saa reippaan ja iloisen, suoranaisen helmen perheenjäsenekseen.

Lassie on kooltaan n. 35 cm ja painaa 9-10 kiloa.

Lassie luovutetaan sirutettuna, steriloituna, rokotettuna ja sisä- sekä ulkoloishäädöt saaneena. Lassiella on myös matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan huolellisesti myös koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!
24.1.2014
Lassie on varattu omaan kotiin Suomeen.
29.3.2014
Pitkä odotus palkittiin tänään, kun Lassie pääsi vihdoin omaan kotiin <3

Lassien kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.