Päivitetty 29.03.2014

Kodin saanut koira: SALTY


Salty 032014 4

 

SALTY

* arvioitu syntymäaika 10-11/2013

* uros

 

 

 

13.02.2014
Salty ja seitsemän muuta pentua on löydetty poliisin toimesta hylättynä kadulta. Poliisi oli jakanut löytämänsä pennut omassa Facebook-profiilissaan, josta Anda ja Alina olivat huomanneet pennut. Kaikki kahdeksan pentua päätyivät Andan tarhalle turvaan ja etsimään omia kotejaan, osalle koti on jo löytynyt muualta maailmasta. Salty ja kaksi siskoa Mandie ja Saga päätyivät adoptio-ohjelmaamme etsimään kotejaan Suomesta.

Saltyn arvioitu syntymäaika on loka-marraskuussa, joten poika on nyt n. 3,5 kk ikäinen reipas väkkärä. Koko kolmikko on energinen ja aktiivinen. Salty sisaruksineen tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa. Kissoilla tätä kolmikkoa ei ole testattu, mutta koska ovat vielä nuoria, kissoihin tottumiselle tuskin on esteitä. Salty käyttää ääntään jonkin verran, muttei kuitenkaan hauku mitenkään taukoamatta, joten kerrostaloonkin poika olisi mahdollista asuttaa.

Pennun ottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa.  Salty tulee vaatimaan koulutusta ja ymmärrystä koiran aktivoinnista, sekä siitä miten energian saa purettua luvalliseen tekemiseen.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne tarkentua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana.

17.03.2014
Salty odottelee edelleen kotiaan Andan Jilavan tarhalla Romaniassa. Kulkureiden Salla, Sini ja Taija tapasivat Saltyn maaliskuun matkallaan. Salty on aktiivinen ja reipas nuorimies, jolla on energiaa vaikka muille jakaa. Tällä hetkellä Salty jakaa häkkinsä siskonsa Sagan ja useamman muun pentukoiran kanssa. Salty rakastaa ihmisiä ja hakee ihmisen huomiota aktiivisesti. Salty tulee kaikkien häkkikaveriensa kanssa mainiosti toimeen. Lisätty Saltylle kuvia maaliskuulta 2014.

18.03.2014
Salty on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

29.03.2014
Salty saapui omaan kotiinsa Suomeen.
Kodin etsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat klikkaamalla suuremmiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.