Päivitetty 29.03.2014

Kodin saanut koira: NANA


NANA

* n. 2 vuotta

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

20.11.2013

Yhteistyökumppanillamme Anda Murgulla on rakenteilla uusi tarha Bukarestin liepeille. Nana-neitonen olikin uuden tarhan ensimmäisiä asukkaita, kun se löytyi vaeltelamasta yksikseen tarhan liepeiltä. Nana oli löydettäessä hyväkuntoinen, mikä viittaa siihen, että se on ollut jonkun oma koira, kunnes omistaja on todennut Nanan tarpeettomaksi ja hylännyt sen vain kylmästi elelemään oman onnensa nojaan. Nanan onneksi sen reitille eksyi Anda ja tyttö pääsi uudelle tarhalle turvaan ja sieltä käsin etsimään sitä loppuelämän kotia.

Nana on luonteeltaan avoin, reipas ja iloinen. Sen häntä heiluu valtoimenaan ihmisiä nähdessään ja tyttö ottaa mielellään kontaktia ihmiseen. Nana on siis hyvin ihmisrakas, mutta ei kuitenkaan millään tavalla itseään kokoajan tykö tuova, vaan kohtelias koira. Nana tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa. Nanan lokakuussa tavanneet Kulkurien aktiivit luonnehtivat Nanaa aivan ihanaksi, täyden kympin koiraksi 🙂

Nana etsii nyt sitä loppuelämän kotia, jossa nauttia rakkaudesta, huomiosta ja normaalista kotikoiran arjesta. Vaikka Nanalla on todennäköisesti ollut joskus oma koti, tulee uuden perheen varautua opettamaan Nanalle kaikki kotikoiran tavat hihnakävelystä sisäsiisteyteen. Nanasta joku onnellinen tulee samaan mitä mahtavimman perheenjäsenen.

Nana on noin 35 cm korkea ja painaa suunnilleen 15 kiloa.

Nana tullaan luovuttamaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna. Nanalla tulee myös matkassaan oma Eu-passi.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!
29.3.2014
Nana pääsi tänään pitkän odotuksen jälkeen omaan kotiin Suomeen 🙂
Nanan kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.