Päivitetty 31.10.2021

Enkelikoira: IGOR (nyk. Koda)


 

IGOR

* N. 10 kk

* Uros

* Kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

07.11.2012

Igor on n. 7 kk ikäinen uros, joka asustaa tällä hetkellä Romaniassa Onevet-eläinklinikan hoitolassa. Igor on reipas nuorimies, jolla on erittäin söpö naama ja upea lainehtiva turkki. Igor on tällä hetkellä n. 40 cm korkea ja painoa on herralle kertynyt n. 10 kiloa. Igorin odotettu aikuiskoko on sellainen reilun keskikokoinen jässikkä, painoa siinä 20kg:n tienolla ja korkeuttakin tulee vielä muutama sentti lisää varmasti.

Igor on yksi Asociatia A Doua Sansan Carmenin suosikeista. Igorin luonne on lempeä ja ystävällinen, reipas ja utelias, muttei kuitenkaan ylienerginen rasittavalla tavalla. Igor rakastaa ihmisiä ja hakee ihmisten huomiota kaikin mahdollisin tavoin, ottamalla kontaktia, pussailemalla ja tulemalla syliin. Igor tulee mainiosti myös muiden koirien kanssa toimeen.

Igor on oikein mukava nuori miehen alku ja tulee toimeen mitä luultavimmin ymppäristössä kuin ympäristössä. Koska ihmisen läheisyys on tärkeää Igorille, pitää kotiutumiseen ja yksinolon opetteluun tulevassa kodissa panostaa riittävästi. Igorille etsitään nyt sitoutunutta ja rakastavaa kotia koko loppuelämäksi. Igor luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna ja rokotettuna. Igoria ei ole vielä kastroitu.

Yhteydenotot Johannalle

27.12.2012
Lisätty Igorille kuvia.

17.02.2013
Igor odottelee edelleen sitä omaa kotiaan Romaniassa, eläinlääkäriasema Onevetin hoitolassa. Igorin arvioitu syntymäaika on huhtikuu 2012, joten poika on tällä hetkellä n. 10 kk ikäinen jässikkä. Igor on löydetty metroasemalta n. 3 kk ikäisenä ja päätyi ensin yhteistyökumppanimme Carmen Mandescun luo vahvistumaan, ennen kuin siirtyi Onevetin tiloihin. Igor ei siis ole ollut kovinkaan pitkään ns. tarhaolosuhteissa ja siksi olisikin hyvin tärkeää, että Igor saisi sen oman kodin mahdollisimman nopeasti.

Igorin luonne on edelleen ystävällinen ja lämmin. Yksinolon opetteluun tulee uudessa kodissa panostaa, sillä Igor ei juurikaan ole ollut yksin ja lyhyinä yksinolohetkinään ei ole oikein viihtynyt. Igor on myös hyvin läheisyyden-ja hellyydenkipeä ja rakastaa ihmisiä kovasti.

Olisiko sinun elämässäsi tällaisen iloisen, rakastavan jässikän mentävä kolo? Olisiko sinulla tarjota koti Igorille?

Lisätty muutama uusi kuva.

Yhteydenotot Johannalle

15.04.2013
Igor sai kodin suomesta 12.04.2013 ja tottelee nykyisin nimeä Koda.

31.10.2021
Koda nukkui pois rauhallisesti rakkaidensa ympäröimänä omassa kodissaan 20.10.21.

“Kahdeksan ja puolen vuoden aikan hän sai kokea paljon. Parasta olivat aina kuitenkin oma koti ja omat ihmiset. Kun kaikki olivat läsnä ja paikoillaan, paimenkoirasukuinen Koda saattoi rentoutua. Kodaa rakastettiin ihan hirveän paljon ja nyt, kun tuki-ja liikuntaelinten sairaudet veivät lääkityksistä huolimatta voiton, oli aika päästää Koda pois. Kiitos Koda kaikesta, rakastamme sinua aivan valtavan paljon.”

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.