Päivitetty 02.01.2014

Kodin saanut: JANE


JANE

* noin 4 kk (synt. arviolta 1.9.2013)

* narttu

* Romaniassa

* ei steriloitu

 

 


25.12.2013

Pienet sisarukset TARZAN JA JANE löytyivät hylättyinä rakennustyömaalta, läheltä junarataa. Romanialainen eläinsuojelija Roxana Deissima oli matkalla minitarhalleen, kun hän näki nämä pennut, joilla oli tuolloin ikää 7-8 viikon verran. Se oli naperoiden onni, sillä tuossa ympäristössä untuvikoilla ei olisi ollut kummoisia selviytymismahdollisuuksia.

Roxanan oma pieni tarha oli jo täpötäynnä, eikä siellä ollut tilaa kahdelle hylätylle koiralapselle. Hän sai järjestettyä niille tilapäismajoituksen erään yksityishenkilön luota, mikä on Romaniassa todella harvinaista; harva ihminen haluaa ottaa koiria kotiinsa ja niillä, jotka rakastavat koiria, asunnot ovat jo tupaten täynnä apua tarvitsevia.

Sisarukset ovat syntyneet arviolta syyskuun 2013 alussa. Ne ovat käyneet läpi rokotusohjelman viimeistä rokotetta lukuun ottamatta, ja ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa Suomeen tammikuun puolivälin jälkeen.

JANE aktiivinen, leikkisä ja reipas, kuten koiranpennun kuuluu ollakin. Siitä kasvaa aikuisena keksikokoinen koira, arviolta noin 15 kg:n painoinen Niin kuin kuka tahansa pentu, myös Jane tarvitsee perheen, joka ymmärtää suloisen, pienen pennun kasvavan aikuiseksi koiraksi ja edellyttävän huolenpitoa seuraavien 10-15 vuoden ajan. Matkalla voi olla monenmoisia pulmia ja mutkia ratkottavaksi, ja uuden perheen on tämä ymmärrettävä. Kodin tulee osata opastaa pentu kannustavin ja kärsivällisin ottein kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn.

Jane saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys osallistuu kuluihin eläinlääkärin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Jane sai kodin joulukuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.