Päivitetty 28.01.2014

Kodin saanut kissa: KRIIDI


KRIIDI

* aikuinen

* naaras (steriloidaan)

* Rakvere, Viro.

Kriidi etsii omaa kotia erityisadoptiona. Kun näimme sen tarhalla aiemmin syksyllä, se ei ollut ulkoisesti mikään kaunis kissa, turkki takussa ja ihan kuin kuolainen, hännästä tulee elävästi mieleen parhaat vuotensa nähnyt pullonharja. Kriidillä on krooninen gingiviitti eli ientulehdus, eikä sillä ole hampaita enää ollenkaan, mutta ikenet ovat parantuneet hyvin ja se syö jo salaa raksujakin. Jalat ovat vänkyrällä siten, että ikää voi olla jo aika paljonkin.

Kriidin luonne sen sijaan on kultainen, eikä sitä ole siksi hennottu päästää tarhalla pilven reunalle. Kriidi on aina ystävällinen, oltiin sitten kampaamassa takkuja vähän vähemmäksi tai halaamassa. On onnellinen, kun tarhan väki ehtii ottaa syliin ja paijata hetken. Kriidi tulee hyvin toimeen myös toisten kissojen kanssa. Tarhalle se on tullut 27.5.2013 Haljalan kunnasta.

Kriidin fiv-testi oli negatiivinen ja tarhan lääkäri kuunteli, että sydän olisi kunnossa. Kriidi on kuvien oton jälkeen pesty, tassut jäivät vielä hieman likaisiksi. Kriidi etsii kotia erityisadoptiona kodista, joka ymmärtää, ettei sen terveydentilasta voida taata mitään varmaa.

24.12.2013 Kriidi on päässyt Virossa kotikokeiluun, jonne se todennäköisesti myös jää, jos yhteiselo koirien kanssa onnistuu. 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.