Päivitetty 23.12.2013

Kodin saanut: OSCAR


 OSCAR

* arvioitu syntymäaika 02/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

16.9.2013

Oscar löydetty veljiensä Maxin ja Baloun kanssa Glinan lähettyviltä hylättyinä. Näin he päätyivät Glinan tarhalle odottamaan omia kotejaan. Poikia alettiin kutsumaan tarhalla The Shepherds- nimellä sillä selvästi kaikissa kolmessa pennussa virtaa paimenkoiran verta.

Oscar on pentueensa isoin koira ja näin on myös luonteensa puolesta, Oscarilla on nimittäin aika dominoiva luonne. Ihmisiä kohtaan Oscar on aluksi hieman varautunut mutta kun huomaa että veljetkin menevät antamaan pusuja niin Oscar seuraa perästä. Huomaa selvästi että Oscar on ns. “yhden” ihmisen koira.

Veljiään Oscar tykkää komentaa, joten Oscarille varmasti paras olisi olla ainoana koirana tai tasapainoisen narttukoiran kaverina.

Oscar on veljiensä tavoin todella aktiivinen koira ja Oscar nauttisi varmasti jostain harrastuksesta esim. agilitystä täysin rinnoin.

Oscarille paras asumismuoto olisi kaupungin ulkopuolella, vähän kauempana kaupungin hälinästä, omakotitalossa. Osaavan ja aktiivisen kodin löytyessä myös muita asumismuotoja voidaan harkita.

Tulevan kodin tulee sitoutua Oscariin sen koko loppuelämäksi ja opettaa sitä kotikoiran tavoille hellän varmalla otteella.

Oscar on noin 40cm korkea ja painaa 15-20kg. Aikuisena Oscar tulee olemaan keskikokoinen koira.

23.9.2013

Oscarille lisätty uusia kuvia!

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

23.12.2013

Oscar on matkustanut omaan kotiinsa Saksaan.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.