Päivitetty 29.01.2022

Järjestä oma somekeräys Kulkureille – tässä usein kysytyt kysymykset keräyksen järjestämisestä!


Usein kysytyt kysymykset oman somekeräyksen järjestämisestä tulevat tässä – vastauksineen!

Miten voin järjestää keräyksen?

Kuka tahansa voi helposti järjestää keräyksen Facebookissa tai Instagramissa. Facebookissa pääset alkuun täältä ja Instagramissa voit valita varainkeruutarran liittämisen joko Instagramin tarinaan tai yksittäiseen postaukseen.

Pääsevätkö keräyksen varat varmasti perille?

Kyllä! Sekä Facebookin että Instagramin varainkeruukampanjoiden tuotot tilitetään yhdistykselle suoraan kuukausittain. Kumpikaan sovellus ei ota välistä provisiota, vaan summa ohjautuu yhdistykselle kokonaisuudessaan. Täällä voit seurata kaikkia yhdistykselle tulleita rahalahjoituksia.

Mihin kohteeseen varat menevät?

Kaikki Facebookin ja Instagramin kautta tulleet lahjoitukset ohjataan yleisiin lahjoituksiin, eli tuottoja käytetään toiminnassamme siellä, missä apua juuri sillä hetkellä eniten tarvitaan. Kohde vaihtelee siis esimerkiksi sterilointityön, ruoka-avun ja eläinlääkärikulujen välillä.

Kiitos sinulle, joka haluat ohjata merkkipäiväsi kunniaksi varoja eläinten hyväksi.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.