Päivitetty 06.02.2017

Kodin saanut Koira: JARKKO


Syntymäaika: Noin 11/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
ei kastroitu

20.11.2016

Jarkko on löytynyt yhteistyökumppanimme Mihaelan Soaren toimesta metsästä vahingossa. Se oli tullut varoen kyyryssä luokse metsän reunassa olevalle pellolle jolle Mihaela meni jättämään ruokaa. Poika on kiltti ja kultainen, lempeä ja rakastava koira. Se pitää ihmisistä ja rakastaa huomiota. Jarkko on utelias ja iloinen poika. Jarkko tulee ongelmitta toimeen muiden koirien kanssa ja on leikkisä. Jarkko on miellyttävä ja kiltti koira joka sopisi monenlaiseen kotiin. Ei juurikaan hauku

Jarkko on pieni/keskikokoinen. Noin 40cm korkea ja painaa noin 8-10 kiloa.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Jarkko saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jarkko on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

20.11.2016

Jarkko on varattu suoraan omaan kotiinsa, jossa sitä odottaa Kulkureiden kautta muutama vuosi sitten adoptoitu Dragos. <3

29.01.2017

Jarkko saapui omaan kotiinsa Suomeen.

 

Jarkon yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.