Päivitetty 06.02.2017

Kodin saanut koira: NOEL


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroidaan

 

08.01.2017
Väsymätön ja periksiantamaton Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa, Tårgovisten alueen, kodittomia koiria ja kissoja. Mihaelan äiti oli löytänyt suloisen Noelin kadulta kolmisen viikkoa sitten hyvin laihassa, nälkiintyneessä ja surkeassa kunnossa. Noel oli tullut nätisti luokse ja antoi ottaa kiinni itsensä ongelmitta. Tällä hetkellä Noel odottaa omaa kotiian Mihaelan luona.

Leikkisä ja iloinen nuori poika sopeutui joukkoon Mihaelalla täysin ongelmitta. Ystävällinen Noel on tullut alusta saakka hienosti toimeen kaikkien kissojen ja koirien kanssa. Noel ei ole haukkuherkkä, eikä se osallistu muiden haukkumiseen. Luonteeltaan Noel on hyvin ihmisrakas ja lempeä koira. Se on myös ystävällinen ja kiltti. Noel on saanut jo rokotukset Onevetissa eli nyt pikkuiselta uupuu enää oma koti. Kooltaan Noel on pieni noin 7kg painoinen poika, jolla on säkäkorkeutta noin 35cm.

16.01.2017
Lisätty herttaiselle Noelille kuvia tammikuulta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Noel saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Noel on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

26.01.2017
Ihana Noel on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Noelille ja sen tulevalle perheelle <3

06.02.2017
Noel lensi eilen 5.2 omaan loppuelämän kotiinsa Suomeen. Tervetuloa pikkuinen.

Noelin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.