Enkeli: JASPER

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

JASPER

* 2-vuotias

* uros (kastroitu)

*Virossa.

Kollipoika Jasper on kiltti ja sosiaalinen poikakissa, joka etsii uutta kotia Rakveren tarhalla. Jasper osaa katsoa kauniisti silmiin ja juttelee asioistaan mielellään halukkaille kuulijoille. Jasper on yleensä rauhallinen, mutta utelias, ja mielellään lähtisi sylistä tutkailemaan vähän paikkoja. Saatat myös löytää olkapäiltäsi kiipeilemästä!

Jasper tulee kauniisti toimeen muiden kissojen kanssa ja on oikea herrasmies, eikä ole hyökkäävä koiriakaan kohtaan, joten rauhallisen kissoihin tottuneen koiran kanssa voisi ajatella yhteiseen kotiin. Jasper sopii myös lapsiperheeseen. Jasper on tarhalla arvioitu 2-vuotiaaksi. Jasper kastroidaan ennen uuteen kotiin tuloa ja testataan FIV:n ja FelV:n varalta.

*****

28.2.2013 Jasper todettiin FIV-testissä positiiviseksi ja Jasperista tuli enkeli.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: