Päivitetty 02.03.2013

Kodin saanut: SALMA


SALMA (suomalainen)

* n. 1,5 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

 

 

 

 

Salma on villinä syntynyt ja pienenä orvoksi jäänyt nuori kissaneito. Se jäi henkiin, koska piha, jonka nurkkaan se syntyi oli eläinihmisen piha ja tämä ruokki Salmaa koko vuoden. Salma koitettiin loukuttaa suojaan pakkasilta jo sen ensimmäisenä talvena, mutta pikkutypy ei loukkuun mennyt, ei millään. Sitten se saapuikin seuraavan kesän lopulla kera pienten pentujensa, jotka toi sitä ruokkineen ihmisen kuistille. Kisut kesyyntyivät ihmistä sietäviksi, jopa seurallisiksi, ja koko konkkaronkka saatiin kotihoitoon ennen ensimmäisiä pakkasia.

Salma on kuvankaunis kilpikonnaväritteinen neiti. Se on hyvin pienikokoinen ja erittäin rauhallisen luonteen omaava. Salma ei ole sylikissa – ainakaan vielä – mutta se on seurallinen omilla ehdoillaan. Tulee aina ihmistä vastaan ja mielellään seurailee touhuja lähietäisyydeltä. Silitelläkin Salmaa saa ja usein öisin nukkuu ihmisen jaloissa. Salma on sisäsiisti ja hyvin tarkka hiekkalaatikkonsa puhtaudesta. Salma tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja on koiriinkin tottunut – joskaan ei kovasti hoitopaikan isoista sähläävistä koirista pidä. Salma voisi olla onnellinen ihan ainokaisena prinsessana rauhallisessa kodissa, lajitoverin seura ei ole myös ollenkaan poissuljettu vaihtoehto. Salma on taustaansa nähden kesyyntynyt todella nopeasti ja varmasti kuoriutuu todelliseksi kotikissaksi omassa kodissaan ajan kanssa. Salma on arviolta puolentoista vuoden ikäinen.

Salma on eläinlääkärin tarkastama, rokotettu kissaflunssaa ja kissaruttoa vastaan, madotettu sekä varustettu mikrosirutunnisteella. Salma tullaan steriloimaan ennen kuin muuttaa uuteen kotiin.

22.2.2013 Salma on nyt steriloitu.

Salma sai oman kodin Salosta maaliskuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia.

Kuvat näkyvät suurempina klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.