Päivitetty 11.03.2014

Kodin saanut kissa: JOEL TAMSALU


JOEL TAMSALU

* n. 8 kk

* uros (kastroitu)

* Rakvere, Viro.

Joel Tamsalu on nuori, alle vuoden vanha kissaherra, joka etsii kotia Rakveren tarhalta käsin. Joel on löytynyt nimensä mukaisesti Tamsalun kylästä, vanhasta talosta toisten kissojen kanssa 19.12.2013.

Tarhalta kerrotaan, että Joel on ystävällinen ja ikäisekseen rauhallinenkin poika ja se leikkii nätisti myös toisten kissojen kanssa. Väriltään Joel on punavalkoinen. Joku on ilmeisesti vienyt siltä hännästä puolet pois tai ainakin siitä on vain pätkä jäljellä. Tarhalla halutaan löytää tälle miellyttäväluonteiselle pojalle oma koti ja siksi se on jo valmiiksi testattu fiv/felv-negatiiviseksi ja sen jälkeen kastroitu.

Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. 

Joel tulee kotihoitoon pääkaupunkiseudulle 8.2.2014.

Joel sai kodin samanikäisen Anselmin nyk. Felixin painikaverina helmikuussa 2014.

Varaajana toimi Tiia

Kuulumisia kotoa 27.2.2014:
Alusta asti oli selvää että erityisesti Joel ja Felix tulevat paremmin kuin hyvin toimeen. Joelhan sai sen antibioottikuurinsa ja silmätippansa ja nyt on poika kunnossa. Alussahan Joel oli hyvin rauhallinen eikä suostunut tulemaan syliin. Tykkäsi kyllä rapsutuksista. Nyt sitten ollaan tilanteessa jossa ei olla enää yhtään vieraskoreita, vaan tulee syliin omatahtoisesti ja rapsutella saa vaikka kuinka paljon. Lisäksi Felixin kanssa tykkäävät riehua ympäriinsä ja leikkivät keskenään, mikä taas on antanut Pomolle ja Borikselle mahdollisuuden saada omaakin rauhaa. Ruokahalu on kunnossa, tosin vasta totutellaan siihen että voi myös aamuisin ängetä muiden väliin ruokakipolle. Sauna on tullut tutuksi myöskin. Felixhän tykkää saunoa ja ei pelkää siellä oloa. Joel tulee kyllä saunaan mutta löylyä heitettäessä siirtyy oven toiselle puolelle. Eli melkein se on meillä ollut että mitä Felix ensin sitä Joel perässä. Ovat melkoinen majakka ja perävaunu nuo kaksi. 

Joel on ylivoimaisesti tämän perheen kevyin lapsi 3,5 kilon painoineen, mutta ruumiinrakenteensa on aivan toisenlainen kuin esim. Felixin. Tässä pari kuvaa lisäksi Joelista.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.