Päivitetty 07.11.2023

Joulukalenterit ja joulukortit nyt tilattavissa


Kulkurien uniikit joulukalenterit

Nyt saamme jo hiiskua jännittävistä uutisista: tänä vuonna olemme saaneet myyntiin jopa kahta erilaista, aivan mielettömän upeaa, Kulkureille varta vasten suunniteltua paperijoulukalenteria. 😍

Koiraperheen oma joulukalenteri on Vilma Turkin käsialaa ja kalenterin kannessa koreilee suloisia Kulkureidenkin adoptio-ohjelmasta tuttuja koiria jouluisissa tunnelmissa. Luukkujen takaa paljastuu pieniä ja helppoja hyvänmielen ideoita yhteiseen tekemiseen sekä yhteisen matkan vaalimiseen koirasi kanssa.

Lue lisää ja tilaa.

Toisen paperikalenterin on suunnitellut taiteilija Oona Mäkelä. Luukkujen takaa paljastuu teemaan sopivia, suloisia eläinaiheisia kuvituksia. Tämä graafinen, upea kuvakalenteri sopii kaikenikäisille ihmisille lapsista aikuisiin.

Lue lisää ja tilaa.

Kummankin kalenterin hinta on 12,90 € ja koko tuotto ohjataan eläinsuojelutyöhömme Romaniassa. Kalenterit ovat nyt ennakkotilattavissa verkkokauppamme Hobo Shopin kautta! 🎁🥰

Joulukortteja ostamalla tuet eläinsuojelutyötä

Auta koiria ostamalla joulukortteja! 🐶❤

Verkkokaupastamme Hobo Shopista voit nyt tilata ennakkoon kolmea erilaista kuuden joulukortin settiä, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan kodittomien koirien auttamiseen.

Yhden setin hinta on 6,90 € ja kaikki kolme settiä saat tarjoushintaan 18,90 €.

Lue lisää ja tilaa.

Korttien takapuolella on tilaa terveisille, osoiterivit sekä Kulkurien logo ja tieto siitä, että korttien tuotto ohjataan kestävään eläinsuojelutyöhön.

Mikä setti puhuttelee sinua eniten? 😍

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.