Päivitetty 15.11.2014

Kodin saanut koira: JOYA


Yo-Yo5

 

JOYA

* arvioitu syntymäaika 07/2014

* narttu

 

 

 

 

10.10.2014
Romania on pullollaan ei-toivottuja pentuja. Näitä dumpataan roskiksiin, pudotetaan autosta maantien varteen, jätetään eläinlääkäriasemalle, portin pieleen tai mitä vain ihmisellä mieleen juolahtaa, mutta eroon on päästävä.

Joyan ja veljensä kohtalo tämän vuoden syyskuun alussa oli tällainen. Niistä yritettiin päästä eroon heittämällä ne aidan yli pihalle, jossa oli suuri lauma aikuisia koiria. Joya oli onnekas ja pääsi luikahtamaan tilanteesta karkuun, mutta Joyan veli jäi lauman jalkoihin ja menetti henkensä. Joya on nyt turvassa yhteistyökumpannimme Mihaela Soaren luona ja odottelee omaa kotiaan tarhalta käsin.

Joyalla on ikää n. 3 kk ja aikuisena Joyasta kasvaa arviolta keskikokoinen 40-50 cm, 12-20 kiloinen koira. Joya on perusreipas, kiltti ja iloinen pentu. Joya on luonteeltaan ystävällinen, ihmisrakas ja kiltti, sekä tulee mainiosti muiden koirien ja kissojen kanssa toimeen.

Jos Joya tulee Suomeen alle 6 kk ikäisenä, sitä ei steriloida ennen tuloa. Tulevan perheen tulee sitoutua leikkauttamaan Joya neljän kuukauden aikana kotiin saapumisesta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Joyalle etsitään vastuuntuntoista, motivoitunutta, sitoutunutta ja rakastavaa kotia, jossa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellinen koiran elämä. Joya tulee tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta peruskoiran oppeihin aina sisäsiisteydestä lähtien  ja Joyan tulee kuulua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan.

20.10.2014
Joya on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

15.11.2014
Joya on tänään saapunut omaan kotiinsa Suomeen.

Joyan Varaajana toimi Johanna Lisko

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.