Päivitetty 05.01.2015

Kodin saanut koira: KANE


10653395_800094916680286_722404430455112031_nKANE

* arvioitu syntymäaika 06/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

6.10.2014
Hylätyt koirat ovat Romaniassa arkipäivää. Syyt hylkäämiselle ovat usein mitättömiä, ja eläimistä hankkiudutaan eroon kuin roskista. Pentujen jättäminen pahvilaatikoissa teiden varsille, levähdyspaikoille, katujen kulmiin ja rakennustyömaille on tyypillinen tapa päästä eroon ei-toivotuista koiralapsista, jotka ovat syntyneet ihmisen välinpitämättömyyden seurauksena vain siksi, etteivät omistajat ole vaivautuneet steriloimaan koiriaan ja valvomaan niiden tekemisiä. Tämä on myös yksi syy siihen, minkä vuoksi Romaniassa kodittomien koirien kierre jatkuu.

Näin alkaa myös näiden suloisten pentujen matka. Asociatia A Doua Sansan tarhan työntekijät ovat nähneet tämän tarinan liian usein ja heidän harjaantuneiden silmien ansiosta nämäkin pienokaiset ovat nyt hengissä ja turvassa.
Kesäkuun lopussa tarhan työntekijät olivat matkalla tarhalta kotiin kun huomasivat tien sivussa suuren pahvilaatikon ja kuin pakon sanelemana menivät tarkistamaan laatikkoa. Kuten oli odotettavissa myös tämä laatikko piti sisällään pieniä viattomia ja puolustuskyvyttömiä vasta parin viikon ikäisiä pentuja.
Pennut otettiin mukaan ja vietiin turvaan saamaan tarvitsemaansa hoitoa.
Pienokaisia hoidettiin erityisen valvonnan alla kunnes ne olivat tarpeeksi vahvoja pärjätäkseen Glinan tarhalla jossa ne tällä hetkellä elävät.

Kivinen alku ei ole jättänyt näiden pentujen kohdalla huonoja muistoja sillä pennut ovat iloisia, leikkisiä, rohkeita ja uteliaita koiran alkuja. Ne tutustuvat mutkitta uusiin ihmisiin ja koiriin ja ovat innokkaana tutkimassa kaikkea mitä eteen sattuu. Lapsoset rakastavat huomiota ja kiipeilevätkin innoissaan hoitajien sylissä aina kun niiden luokse tarhaan mennään. Toistensa sekä muiden tarhassa olevien pentujen seuran vuoksi pennuista on kasvanut sosiaalisia ja suvaitsevaisia koiran alkuja jotka ovat nyt valmiita löytämään ne omat kotinsa jossa elää rakastettuna loppuelämänsä.

Pennuista  Kalee, Nutter ja Kane ovat lyhytjalkaisia hieman makkaramaisia koiran alkuja, jotka tulevat olemaan kooltaan aikuisena arviolta 10kg.

 

3.11.2014
Ilopilleri Kane on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

3.12.2014
Kane saapui Suomeen omaan kotiinsa 29.11.14.

5.1.2015
Saimme kotikuulumisia Ylen Avec Tastula ohjelman mainosessakin Sallan sylissä komeilleelta Kanelta.
“Kane on ollut nyt tasan kuukauden kotonaan. Kane on aivan mahtava tyyppi!
Aluksi Kane oli hieman arka ja pelokas. Mutta nykyään Kane on reipas ja utelias pieni hurmuri. Uudet asiat ja ulkoilu ovat vielä vähän jänniä, mutta päivä päivältä Kane on rohkeampi. Lenkkeily sujuu hyvin ja Kane kävelee hienosti hihnassa.
Parasta Kanen mielestä ovat puruluut ja ikkunasta pihan tarkkailu.
Suuret kiitokset kulkureille tästä ihanasta pojasta!”
Paljon kiitoksia Kanen kodille kuulumisista ja upeaa alkanutta vuotta yhdessä! 

 

 

Yhteydenotot Tanjalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.