Päivitetty 02.01.2015

Kodin saanut koira: MARK


Mark3

 

MARK

* arvioitu syntymävuosi 2013

* uros

* kastroitu

 

 

 

17.11.2014
Usein koirat päätyvät tarhalle muiden ihmisten ilmoitusten perusteella. Eräs rouva oli kiinnittänyt huomiota bussipysäkillä pyörivään Markiin ja ilmoittanut siitä facebookin kautta. Asociatia A Doua Sansan, Glinan tarha pyörittävän yhdistyksen, Ioana oli nähnyt ilmoituksen ja pyytänyt toimittamaan pojan tarhalle.

Mark on komea nuori koiraherra, jolla on hurmaava katse, joka pysäyttää. Ikää Markilla on n. 1 vuoden verran ja kooltaan poika on keskikokoinen n. 55 cm korkea ja alle 20 kilon painoinen. Mark on reipas ja aktiivinen kaveri, joka hakee ihmisen huomiota ja on kovin miellyttämisenhaluisen oloinen.

Mark muistuttaa jossain määrin ulkonäöltään Belgianpaimenkoiraa ja kaverissa onkin virtaa ja aktiivisuutta paljon. Kun Mark hakee huomiota, koko tyyppi heiluu. Haukkua Markin suusta ei kuulu, mutta vinkumista kyllä. Mark tulee hienosti toimeen samassa häkissä asuvan nartun kanssa, urosten kanssa Markia ei ole testattu.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

02.01.2015
Mark on saanut oman kodin Saksasta.

Harkitut yhteydenotot otti vastaan Johanna Lisko.


Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.