Päivitetty 31.07.2015

Kodin saanut koira: KARA


kara1KARA

* noin 1,5 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

5.7.2015
Romaniassa, Rosiori de Veden kaupungissa sijaitsevalla kunnallisella  koiratarhalla vapaaehtoisena työskentelevä Cornelia Stan, joka peräänantamattomalla sitkeydellään on saanut huomattavia parannuksia aikaiseksi koirien oloon tarhalla ja mukaan on tullut myös koirien sterilointi kampanja kaupungissa. Aktiivimme tapasivat Karan Rosiori de Veden kunnallisella koiratarhalla ja tämä sympaattinen koira pääsi adoptio-ohjelmaan Kulkurien sivuille.

OneVettiin koirahoitolaan siirretty Kara on sosiaalinen ja tasapainoinen koira, joka tulee moitteettomasti toimeen kaikkien koirien ja kissojenkin kanssa. Tämä ihmisiä rakastava  ja läheisyydenhaluinen hännänheiluttaja, on pienikokoinen n.30-35 cm ja n.10 kg. Karan ei kuultu haukkuvan, joten kerrostalo voisi sopia tälle pienelle tytölle myös.

24.7.2015
Aktiivimme tapasivat suloisen Karan heinäkuussa. Kiltti ja ystävällinen Kara on myös leikkisä tyttö. Muiden rähistessä, on Kara uteliaana heti paikalla, mutta itse ei tappeluita aloita. Uusia ihmisiä jännittää hetken, mutta pian jo tulee iloisesti puolitöpöhäntä vipottaen tervehtimään. Karalla voisi hyvin ajatella, että kotona odottaisi kaverikin, vaikka viihtyy varmasti yksinkin, nauttien kaikesta saamastaan huomiosta.
Kuvia Karasta lisätty OneVet klinikalta.

31.7.2015
Kara on saanut kodin Saksasta.

Varausta hoiti Stina

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.