Kodin saanut koira: KARA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

kara1KARA

* noin 1,5 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

5.7.2015
Romaniassa, Rosiori de Veden kaupungissa sijaitsevalla kunnallisella  koiratarhalla vapaaehtoisena työskentelevä Cornelia Stan, joka peräänantamattomalla sitkeydellään on saanut huomattavia parannuksia aikaiseksi koirien oloon tarhalla ja mukaan on tullut myös koirien sterilointi kampanja kaupungissa. Aktiivimme tapasivat Karan Rosiori de Veden kunnallisella koiratarhalla ja tämä sympaattinen koira pääsi adoptio-ohjelmaan Kulkurien sivuille.

OneVettiin koirahoitolaan siirretty Kara on sosiaalinen ja tasapainoinen koira, joka tulee moitteettomasti toimeen kaikkien koirien ja kissojenkin kanssa. Tämä ihmisiä rakastava  ja läheisyydenhaluinen hännänheiluttaja, on pienikokoinen n.30-35 cm ja n.10 kg. Karan ei kuultu haukkuvan, joten kerrostalo voisi sopia tälle pienelle tytölle myös.

24.7.2015
Aktiivimme tapasivat suloisen Karan heinäkuussa. Kiltti ja ystävällinen Kara on myös leikkisä tyttö. Muiden rähistessä, on Kara uteliaana heti paikalla, mutta itse ei tappeluita aloita. Uusia ihmisiä jännittää hetken, mutta pian jo tulee iloisesti puolitöpöhäntä vipottaen tervehtimään. Karalla voisi hyvin ajatella, että kotona odottaisi kaverikin, vaikka viihtyy varmasti yksinkin, nauttien kaikesta saamastaan huomiosta.
Kuvia Karasta lisätty OneVet klinikalta.

31.7.2015
Kara on saanut kodin Saksasta.

Varausta hoiti Stina

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: