Päivitetty 19.01.2014

Kodin saanut koira: KARO


 

15.7.2013

 

 

KARO

* n. 7v.

* uros

* Virossa

 

 

 

7.2.2013

Karo on haettu tarhalta omaan kotiin noin 5 vuotta sitten. Nyt se on palautettu tarhalle, koska kuuleman mukaan sen omistaja on kuollut. Karo on melko selvästi ollut ketjukoirana, sillä se on hyvin hämillään päästessään pois häkistään, eikä se osaa kulkea remmissä. Hieman Karo vetää remmissä, mutta tuskin menisi kauaakaan kun herra oppisi nätistikin kulkemaan. Karo on muutenkin harkitsevan ja viisaan oloinen, liekö iän tuomaa karismaa vai todellista älykkyyttä.

Karo ei haukkunut häkissään lainkaan. Voi kuitenkin olla, että kotiuduttuaan Karo saattaa vahtia omaa kotiaan, joten siihen tulee varautua. Myöskin Karon suuren koon ja iän vuoksi tulee kodin varautua vanhuuden vaivoihin ja sitoutua niiden hoitamiseen. Karo on noin 65cm korkea.

Kodissa voisi olla Karon kaverina mukava ja rauhallinen narttu-koira. Karo vaikuttaa rauhaa rakastavalta tyypiltä, joten kovin vilkkaaseen lapsiperheeseen emme Karoa luovuta.

 

29.5.2013

Karo seisoo hiljaa paikallaan häkissään, kun vieraat ihmiset saapuvat tarhalle. Harkitsevasti ja hitaasti se heiluttaa häntää puolelta toiselle, hyvin hillitysti. Se ei edelleenkään hauku ja menee nopeasti maate kun ihmiset eivät menneetkään hänen häkilleen vielä.

Tutustuimme tarhan sisäpihalla vapaana juokseviin pentuihin ja pikkukoiraan, kun mainitsin haluavani mennä seuraavaksi lenkille Karon kanssa. Tarhan työntekijä lupasi hakea sen minulle valmiiksi remmiin. Hetken kuluttua hän palasi Karon kanssa ja kysyin hämilläni, onko hän tosissaan. Karolla oli hyvin löysä panta kaulassaan ja siinä kiinni hyvin, hyvin ohut remmi. Kysyin, että onko hän tosissaan että uskallan viedä noin suurta koiraa kissannarussa. Hän oli varma ja minä menin.

Karo kulki todella kauniisti lenkillä, ei vetänyt ja remmi kiristyi vain muutaman kerran kun herra halusi mennä välttämättä haistamaan jonkun tietyn hajun. Äärettömän hienosti hän kääntyi kanssani tarhalle päin vaikka näki, ettei se olisi vielä sinne halunnut takaisin. Olin aivan yllättynyt, kuinka hieno poika Karo onkaan ja sydämeni valtasi toivo, että Karo pääsisi viettämään ansaittua loppuelämää oikeaan kotiin, jota sillä ei luultavasti ole koskaan ollut..

Karolle tehtiin kissatesti, joka vaikutti todella hyvältä. Karo ei ollut innoissaan menossa kissahuoneeseen, mutta katsoi kyllä kissoja hetken aikaa. Voisimme siis kuvitella Karon soveltuvan myös kotiin, jossa on kissoja.

 

1.8.2013

Karon heinäkuussa tavanneet Kulkurien ihmiset kertovat Karon olevan hyvin miellyttävä ja ystävällinen vanhaherra. Karo on koostaan huolimatta todella helppo lenkitettävä ja se kulkee hihnassa äärettömän kauniisti. Vielä olisi tämä uskomattoman ihana vanhaherra vailla kotia, olisiko se sinun luonasi? Lisätty kuvia.

 

14.9.2013

Karo on varattu Viroon!

 

9.1.2014

Karon varaus on pitkän odotuksen jälkeen harmillisesti peruuntunut. Karo siis etsii edelleen omaa loppuelämän eläkekotiaan.

Karo on pitkän tarhallaolonkin jälkeen pysynyt erittäin miellyttävänä ja mukavana herraskoirana. Lenkillä saattaa hihna välillä kiristyä, mutta höyryjunan lailla Karo ei silti vedä. Karon suuren koon vuoksi vapaaehtoisesti koiria tarhalla ulkoiluttavat eivät uskalla herraa viedä lenkille, vaikka Karo on varmasti yksi miellyttävimpiä lenkitettäviä Rakveren tarhan koirista.

Olisi jo papan aika päästä omaan kotiinsa, nauttimaan ja elämään oikeaa koiran elämää..

 

16.1.2014

Karo löysikin yllättäen kodin Virosta, onnea herraskoiralle uuteen kotiin!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Nealle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.