Päivitetty 13.01.2014

Kodin saanut kissa: JOONA


JOONA

* n. 4 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Piskuinen poikapentu Joona on saapunut Helsinkiin kotihoitoon joulukuun lopulla. Se oli ensimmäiset muutamat päivät saavuttuaan arka, mutta nyt jo omatoimisesti hyppää syliin saamaan silityksiä. Joona on rohkea ja utelias sekä hiukan ahmatti.
Melkein kokonainen märkäruokapussi katoaa tunnin sisään Joonan vatsaan. Siskollekin saatetaan murista, jos se yrittää kupille samaan aikaan.

Pitkän matkan aikana tassuja tuli sotkettua kantokopassa kakkaan ja niitä on jouduttu pesemään. Se ei haittaa Joonaa ja pyyhkeellä kuivattaessa alkaa kehräys.

Joona on myös kaksikosta äänekkäämpi ja saattaa ilmoittaa ruoka-ajoista tai ihmetellä, jos sisko viedään johonkin näköpiiristä.

Joona on luottavainen ihmisiä kohtaan ja selkeästi sylikissa-materiaalia. Vatsaakin saa silittää vapaasti ja nostaminen ei tuota ongelmia. Erityispiirteenä sillä on vatsassa sydämenmuotoinen valkoinen kuvio.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan, että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

Joona sai oman kodin Helsingistä 13.1.2014.

Varaajana toimi Tiia

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.