Päivitetty 28.10.2014

Kodin saanut koira: KATE


Kate2

 KATE

* arvioitu syntymäaika 07/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

22.9.2014

Viisi pikkuruista tyttöpentua löydettiin harhailemasta metsästä elokuun alussa. Viisikko oli selkeästi kuljetettu sinne kauempaa ja jätetty oman onnensa nojaan, sillä pentujen emää tai pesää ei näkynyt missään. Emo on todennäköisesti “omistettu” koira, joka on tullut tiineeksi, ja omistaja on ratkaissut vahinkopennuista eroon pääsemisen näin. Tämä on surullista, mutta valitettavan yleistä toimintaa Romaniassa.

Pennut pääsivät ihanan eläinsuojelija Mandru Luizan luokse kasvamaan ja kehittymään. Luizan luona ne ovat saaneet sosiaalistua ihmisten ja muiden koirien ja kissojen kanssa ja leikkiä keskenään mielin määrin. Yöt ne ovat nukkuneet sisällä talossa ja niiden rokotusohjelma on hyvällä mallilla. Pennut ovat tällä hetkellä noin kolmen kuukauden ikäisiä ja ne ovat valmiita matkustamaan omiin, rakastaviin koteihinsa 11. lokakuuta jälkeen.

Kaikki tytöt ovat reippaita, uteliaita, leikkisiä ja avoimia koiran alkuja. Tällä hetkellä Kate painaa 3,8kg, joten siitä ei tule pientä keskikoista isompaa aikuisenakaan.

Koska pennut tulevat Suomeen niin nuorina, niitä ei steriloida ennen tuloaan. Tulevien perheiden tulee sitoutua leikkauttamaan koirat neljän kuukauden aikana kotiin tulosta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Pennut tulevat Suomeen asianmukaisesti rokotettuina, ulko- ja sisäloishäädettyinä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi niillä on EU-lemmikkipassi ja mikrsiru.

Katelle, Ayanalle, Lialle, Angelinalle ja Gingerille etsitään vastuuntuntoisia, motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja, joissa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellisen koiran elämä. Pennut tulevat tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta alkaen sisäsiisteyden harjoittelusta ja niiden tulee kuulua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

27.10.2014

Kate matkusti loppuelämän kotiinsa.

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.