Päivitetty 29.11.2013

Kodin saanut: KATE


 

 

KATE

* arvioitu syntymäaika 7/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

9.11.2013
Katen tarina alkaa päivästä jolloin yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Roxana Deissima huomasi vilkkaasti liikennöidyn tien laitaan hylätyt pienet pennut. Kate ja tämän sisko Ashley olisivat hyvin todennäköisesti jääneet auton alle pian, jollei Roxana olisi näitä kauniita narttupentuja sattunut huomaamaan.. Roxana otti pennut matkaansa ja nyt ne ovat hänen pienellä yksityisellä tarhallaan Bukarestin ulkopuolella. Roxanan tarhalla on kerrallaan noin 10-15 koiraa, joita pyritään hoitamaan ja sosiaalistamaan niin hyvin kuin mahdollista.

Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyötahojemme luona lokakuussa. Matkallaan he tapasivat jo adoptio-ohjelmassamme olevia koiria, sekä tutustuivat uusiin potenttiaalisiin kotia etsiviin koiriin. Siskoksista toinen, Ashley, on jo varattu omaan kotiinsa, mutta Kate jatkaa oman kodin löytymisen odottamista. Romanian illat ja yöt alkavat viilenemään kovaa vauhtia, jonka vuoksi Katenkin toivoisi pääsevän omaan kotiinsa ennen kuin talvi todella koittaa.

Kate on luonteeltaan reipas, leikkisä, sosiaalinen ja avoin. Se  tulee mainiosti juttuun muiden koirien kanssa ja asuttaakin tällä hetkellä yhtä häkkiä muiden tarhalla olevien pentujen kanssa.
Katen uskotaan kasvavan aikuisena keskikokoiseksi.

Kate etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saa oppia kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Kate luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.
29.11.2013
Kate sai kodin Hollannista!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.