Päivitetty 02.12.2013

Enkeli: TIBU (nyk. Manu)


TIBU

* 5 kk

* naaras

* Suomessa.

Tibulla on ikää vasta 5 kuukauden verran, Tibulla on pörröinen mustavalkea turkki ja söpö vaaleanpunainen nenä. Tibu on seurallinen ja kiltti tyttö. Tibu on löytynyt lokakuussa Sõmerun kunnasta läheltä Rakverea. Tibu on myös sisäsiisti, rokotettu ja mikrosirutettu.

Myös Tibu etsii hyvää loppuelämän kotia, harkitsethan siis tarkkaan että kissa mahtuu elämääsi seuraavat 15-20 vuotta.

Tibu on tulossa Suomeen kotihoitoon.

17.12.2012 Tibu saapui kotihoitoon ja tyttöä vähän jännittää uusi paikka ja uudet ihmiset niin ettei ruokakaan heti niin hyvin maistu. Sylissä Tibun jännitys sulaa nopeasti ja pieni kissa käy luottavaisesti kehräten puskemaan. Tibu antaa nätisti laittaa tulehtuneeseen silmään voidetta ja silmät ovatkin jo melkein parantuneet. Tibu on kotihoidossa Tampereella.

Päivitystä kotihoidosta 24.12.2012: Tibu on erittäin ihmisrakas ja seuranhakuinen neiti ja jos kukaan ei neitiä huomioi, miukuu hän kunnes joku hänet huomaa. Tibu hakeutuu itse syliinkin ja silminnähden nauttii rapsutuksista. Leikkisyyttäkin löytyy, vaikka ennemmin Tibua voisi kuvailla sanalla rauhallinen. Koiralle sähisee, jos liikkeet liian äkkinäisiä, mutta uteliaisuus on kuitenkin niin kovaa että jo on nenät vastakkain uskaltanut pikkuinen saksanpaimenkoiran kanssa laittaa 🙂

Tibu sai oman kodin koiran kaverina Tampereelta tammikuussa 2013.

***********

Tibusta on tullut enkeli onnettomuuden seurauksena marraskuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.