Päivitetty 13.02.2021

Kodin saanut koira: KEKRI (Maahiset) (nyk. Hilka)


Syntymäaika: 7/2020
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Associaton)
ei steriloitu

Kekri on saanut niin monta hakemusta, että tuleva koti tulee varmasti löytymään näiden joukosta. Hän ei siis enää ota vastaan uusia kyselyjä. Kiitos mielenkiinnosta häntä kohtaan ja tsemppiä oman rescuen etsintään!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
21.12.2020

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan, joka hoitaa kaikki Kulkurien kautta Suomeen tulevat koirat. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Vuonna 2015 pariskunta vuokrasi ja osittain osti vanhan maatilan Cosobasta, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Tälle maatilalle kunnostettiin tarha kodittomille koirille ja kissoille, sekä tila eläinlääkärin toimintaa varten. Vuonna 2017 syntyi One Rescue Association -yhdistys.

Tämä suloinen pentue löytyi niityltä. Paikallinen nainen otti pentueen pihalleen kasvamaan ja kun talvi teki tuloaan hän otti yhteyttä Adinaan ja pentue tuotiin tarhalle. Kekri,  HongasHippa ja Liekkiö ovat pentueen nartut ja Killi uros.

Kaikki pennut ovat avoimia, sosiaalisia ja uteliaita koiranalkuja.

Kekri on vaalea rohkein mustin täplin ja tummalla päällä.

Kekri tulee aikuisena olemaan keskikokoinen koira.

Kekri etsii kotia, jossa pennun on turvallista kasvaa touhuten ja puuhaten rohkeaksi ja avoimeksi onnelliseksi aikuiseksi koiraksi.

Kekri on nyt noin viisi kuukautta vanha.

Päivitykset

13.1.2021

Kekri varattiin omaan kotiin, onnea koti ja Kekri uuteen seikkailuun!

21.12.2020

Kekri aloitti oman kodin etsimisen adoptio-ohjelmassa.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Kekri saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kekri on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.