Päivitetty 05.10.2014

Kodin saanut kissa: KELLI


kelli3KELLI

* n. 6 kk

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Kelli on pieni ja ystävällinen, noin puolen vuoden ikäinen juttelevainen kissanpentu. Se on löydetty yöllä yksin kadulta, jossa se hakeutui itse koiraa ulkoiluttaneen ihmisen luokse etsimään suojaa. Luultavasti on ollut rauhallisessa kodissa, on tottunut ihmisiin ja lapsetkin ovat ok, mutta iso kissalauma tuntuu olevan hänelle vähän liikaa. Alussa on ehkä vähän varautunut, mutta hyvin nopeasti alkaa luottamaan ja osoittaa sen hauskalla tavalla häntää täristäen. Sopii myös ainoaksi kissaksi kotiin, jossa saa osakseen paljon hellyyttä ja rakkautta. Silmäteräksi ja perheen ainoaksi lemmikiksi käy siis hyvin, tai myös lapsiperheeseen, jossa lapset ovat jo vähän isompia. Kelli odottaa omaa kotiaan kotihoidossa Helsingissä.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta. Kotiaetsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun. Aikuinen kotiaetsivä kissa on myös steriloitu tai kastroitu. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä, yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25 % osuudella.

29.7.2014
Lisätty uusia kuvia tytölle. Kisu tykkää hirmuisesti lekotella oman ihmisen eli hoitokodin teini-ikäisen tytön päällä ja lukea yhdessä kirjaa. Samoin lempipuuhaa on rapisevassa pitkässä leikkitunnelissa juokseminen ja hyppiminen korkean kaapin päälle, josta voi tarkastella kodin askareita.

Kotihoidossa 2.9.2014
Kelli lähettää terkkuja kotihoidosta! Kelli on viihtynyt Suomessa erittäin hyvin ja saanut uusia kissa- ja koiraystäviä ja puuhaillut kaikkea mukavaa: opetellut menemään valjaissa, shoppailemaan kuten kunnon tyttöjen kuuluu, tykästynyt herkkuihin ja oppinut uusia kissamaisia kujeita, millä viihdyttää hoitajiaan. Kelli on sitä mieltä, että manikyyri kuuluu ilman muuta kauneudenhoitoon ja vessa on paras paikka tehdä tarpeitaan, koska muuten ällöttävää sotkua osuu hienoihin tassukarvoihin. Tänään käytiin ihastelemassa paikallisen kissakoirakaupan namusia ja tarjouksia sekä vaanittiin puistossa lintuja ja seikkailtiin vähän tuossa kallion katuja… Sain tietenkin paljon ihalijoita ja rapsuttajia, tuumaa Kelli!”

Kelli sai oman kodin 28.9.2014

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.