Kodin saanut: KIRILL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

KIRILL

* n. 2-3 v

* uros (kastroitu)

* Virossa.

Raitapaita Kirill on tullut Tallinnan kissojen Turvakoduun Maardusta, jossa se eli kolmen muun kissan kanssa yhdessä kadulla. Yhden näistä koirat tappoivat, mutta Kirill päätyi Lilli-kissan kanssa talolle. Sen koommin nämä kaksi kissaa eivät ole kuitenkaan välittäneet toistensa seurassa juuri oleilla.

Kirill ei ole vielä vanha kissa, arviolta muutaman vuoden ikäinen, mutta rauhallinen ja arvokas käyttäytymiseltään. Hieman sisäänpäinkääntynyt luonne, aivan kuin se odottaisi että tämä välivaihe elämässä on pian ohitse ja omassa kotona voi taas olla oma itsensä. Kirill ei ole arka, mutta Turvakodussa se viihtyy enimmäkseen omassa rauhassaan takahuoneen hämyssä. Usein pesäkolossa, jonne jos vierailija ojentaa kätensä, otetaan se kohteliaasti hyristen vastaan.

Kirill on luonteeltaan herrasmies ja sopisi myös kissakaverin kanssa samaan kotiin. Koti myös ainoana kissana voisi olla Kirilille juuri se mitä se nyt ehkä eniten kaipaisi, sen oman ihmisen lisäksi tietysti.

Yhteydenotot Tiialle

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: