Kodin saanut: STAR

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

STAR

* n. 3kk

* Narttu, ei steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

Tähti on syttynyt. Pieni suloinen Star-tyttö löytyi Bukarestin kadulta vain muutama päivä sitten. Onnekseen tyttönen on nyt päässyt turvaan yhteistyökumppanimme Anda Murgun ystävän Oana Chiritan luo. Oanan luona Starilla on kumppaninaan 8 kissaa.

Star on tällä hetkellä n. 3 kk ikäinen pieni tyttönen. Aikuisena Starista tulee keskikokoinen,  n. 15-20 kiloinen koira. Star on kerrassaan hurmaava pakkaus. Leikkisä, aktiivinen, ystävällinen, reipas ja utelias kuten pennun kuuluukin. Starilla on ihana pinkki nenä ja kaunis lainehtiva turkki. Tästä tytöstä joku saa elämäänsä varsinaisen ilopillerin.

Starin tulevalta kodilta toivomme aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja tahtoa opastaa Star oikeaan koiranelämään. Star sopisi varmasti monenlaiseen ympäristöön ja tyttö tulee toimeen muiden eläinten kanssa hyvin. Star sopisi varmasti myös lapsiperheeseen mainosti.

Starin uuden kodin tulee kuitenkin muistaa, että Star on vielä pentu ja moni asia Starin elämässä on vielä opetteluvaiheessa. Esim. sisäsiisteys ja remmilenkkeily ovat varmasti Starille vielä opeteltavia asioita. Pennunottajan on hyvä myös muistaa, että pennusta kasvaa aikuinen ja sitoutuminen koiraan saattaa olla jopa 12-15 vuoden mittainen tai pidempi.

Star on juuri saanut ensimmäiset rokotuksensa ja olisi valmis saapumaan Suomeen helmikuun puolivälin jälkeen. Jos Star saapuu Suomeen ennen kuin on n. 5-6 kk ikäinen, ei sterilointia voida vielä suorittaa. Tällöin edellytämme, että Star steriloidaan omistajan toimesta Suomessa ja yhdistys osallistuu sterilointikustannuksiin 25%:lla eläinlääkärin kuittia vastaan.

Olisiko sinun elämässäsi paikka tälle hurmaavalle pienelle tähdelle?

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.01.2013

Star on varattu 25.01.2013

Päivitetty 25.01.2013

Star pääsi omaan kotiinsa Suomeen 16.02.2013

Päivitetty 18.02.2013

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: