Päivitetty 17.10.2013

Kodin saanut: STAR


STAR

* n. 3kk

* Narttu, ei steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

Tähti on syttynyt. Pieni suloinen Star-tyttö löytyi Bukarestin kadulta vain muutama päivä sitten. Onnekseen tyttönen on nyt päässyt turvaan yhteistyökumppanimme Anda Murgun ystävän Oana Chiritan luo. Oanan luona Starilla on kumppaninaan 8 kissaa.

Star on tällä hetkellä n. 3 kk ikäinen pieni tyttönen. Aikuisena Starista tulee keskikokoinen,  n. 15-20 kiloinen koira. Star on kerrassaan hurmaava pakkaus. Leikkisä, aktiivinen, ystävällinen, reipas ja utelias kuten pennun kuuluukin. Starilla on ihana pinkki nenä ja kaunis lainehtiva turkki. Tästä tytöstä joku saa elämäänsä varsinaisen ilopillerin.

Starin tulevalta kodilta toivomme aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja tahtoa opastaa Star oikeaan koiranelämään. Star sopisi varmasti monenlaiseen ympäristöön ja tyttö tulee toimeen muiden eläinten kanssa hyvin. Star sopisi varmasti myös lapsiperheeseen mainosti.

Starin uuden kodin tulee kuitenkin muistaa, että Star on vielä pentu ja moni asia Starin elämässä on vielä opetteluvaiheessa. Esim. sisäsiisteys ja remmilenkkeily ovat varmasti Starille vielä opeteltavia asioita. Pennunottajan on hyvä myös muistaa, että pennusta kasvaa aikuinen ja sitoutuminen koiraan saattaa olla jopa 12-15 vuoden mittainen tai pidempi.

Star on juuri saanut ensimmäiset rokotuksensa ja olisi valmis saapumaan Suomeen helmikuun puolivälin jälkeen. Jos Star saapuu Suomeen ennen kuin on n. 5-6 kk ikäinen, ei sterilointia voida vielä suorittaa. Tällöin edellytämme, että Star steriloidaan omistajan toimesta Suomessa ja yhdistys osallistuu sterilointikustannuksiin 25%:lla eläinlääkärin kuittia vastaan.

Olisiko sinun elämässäsi paikka tälle hurmaavalle pienelle tähdelle?

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.01.2013

Star on varattu 25.01.2013

Päivitetty 25.01.2013

Star pääsi omaan kotiinsa Suomeen 16.02.2013

Päivitetty 18.02.2013

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.