Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: SOPHIE


SOPHIE

* noin 1-vuotias

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Sophie on tällä hetkellä Bukarestissa, Romaniassa, paikallisen eläinsuojelija Alexandra Saraun huomassa. Alexandra oli löytänyt pikkuneidin kotikulmiltaan tammikuun 2013 lopulla.  Löytöhetkellä Sophie oli kävellyt ohikulkevien ihmisten perässä, suorastaan anonut huomiota ja toivonut saavansa edes vähän ruokaa. Alexandra oli vienyt sen kiireen vilkkaa turvaan tarhalleen, vaikka tarha on jo ennestään tupaten täynnä koiria. Hän vaan ei voinut jättää tyttöä pärjäämään yksin; pienten narttujen mahdollisuudet selvitä Romanian karuilla kaduilla ovat huonot. Hän majoitti Sophien kahden muun nartun kansssa samaan tilaan, ja se tuleekin mainiosti juttuun muiden koirien ja kissojen kanssa.

Sophie on arviolta vuoden ikäinen, noin 4-5 kilon painoinen kiltti ja valtavan kaunis tyttökoira. Jatkossa, kunhan se saa säännöllisesti ravitsevaa ruokaa ja vahvistuu, paino kyllä tuosta aavistuksen nousee.

Sophie vierailee lähipäivinä eläinlääkärin luona, ja se myös steriloidaan tuolloin. Sophie luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen maaliskuun puolen välin jälkeen.

Mietithän tarkkaan, kun olet suunnittelemassa koiran hankintaa. Sophie tulee tarvitsemaan opastusta ainakin sisäsiisteydessä ja hihnassa kävelyssä. Tutustuthan sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen.

Yhteyshenkilö: Taija.

Sophiesta lisätty uusia kuvia automatkalta, kun neiti kävi rokotuksilla eläinlääkärillä.

Päivitetty 9.2.2013

Sophie on varattu omaan kotiin Suomeen.

Päivitetty 24.2.2013

Sophie on saanut oma kodin Suomesta 5.4.2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.