Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: NANA


NANA

* n. 2,5 kk

* narttu

* Romaniassa

* saapuu Suomeen 5.4.2013

 

 

 

Erään romanialaiseneläinsuojelijan mies oli löytänyt metsästä ruokaa etsineen pienen nartun ja sen neljä pientä pentua, joista vasta yksi oli avannut silmänsä. Mies oli ottanut Soniaksi nimeämänsä koiran vauvoineen mukaansa, ja siitä lähtien se on voinut turvallisessa ympäristössä huolehtia pennuistaan. Pentujen emä Sonia on nyt varattu Suomeen. Perusluonteeltaan hyväntuulinen ja leikkisä emä on noin 9 kg:n painoinen, tasapainoinen ja sosiaalinen tyttö, joka on kasvattanut pentujaan lempeästi. Nyt on aika ryhtyä etsimään omia koteja pikkuisille.

Tarkempaa tietoa emän ja pentujen taustasta ei ole. Löytöhetkellä viisikko vaikutti olevan hyvässä karvassa, joten on mahdollista, että ne on hylätty metsään joko emän ollessa viimeisillään tiineenä tai juuri synnyttäneenä pentujensa kera. Romanialaisittain on erittäin harvinaista, että löytöpennut ovat voineet kasvaa turvallisessa, lämpimässä ympäristössä saaden osakseen hyviä ihmiskontakteja. Pienokaiset – Nana, Cucita, Tzuky ja Anuk – ovat siis olleet todella onnekkaita, että ne löydettiin.

Nana on reipas, iloinen, sosiaalinen pentu, josta tulee aikuisena pienikokoinen koira. Nana on tottunut kissoihin. Se etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä seuraavaksi 10-15 vuodeksi. Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Nana tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen maaliskuun alussa.

HUOM. Ennen yhteydenottoa tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

Yhteydenotot Taijalle.

Nanalle lisätty uusia kuvia. Neiti vaan kaunistuu ja reipastuu päivä päivältä!

Päivitetty 09.02.2013

Nana on varattu omaan kotiin 🙂

Päivitetty 20.2.2013

Nana sai oman kodin Suomesta 5.4.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.