Päivitetty 21.11.2013

Kodin saanut: ADRIAN (Nyk. Atte)


 ADRIAN

* n. 2v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

6.10.2013

Adrian on pelastettu kadulta viime viikolla ja nyt Adrian asustaa eläinsuojelija Andan Murgun luona. Adrian on nuori, noin 2 -vuotias uros, josta ei ikinä uskoisi että sen elämä ei ole ollut kovin laadukasta sillä Adrian on aivan uskomattoman sosiaalinen ja reipas koira. Takkuisen ja likaisen ulkokuoren alta paljastuu varmasti mitä komein koira!

Adrian tulee toimeen moitteettomasti muiden koirien kanssa ja onkin hyvin leikkisä luonteeltaan. Tulevassa kodissa voisikin olla Adrianille mukava koirakaveri odottamassa.

Adrian tulee myös todellä hyvin toimeen kaikkien ihmisten kanssa, vauvasta vaariin voisi sanoa. 🙂 Tuleva koti voisi olla myös siis lapsiperheessä.

Sisällä Adrian tykkää olla ihmisten lähellä ja Adrian sopii myös kerrostaloon, sillä se ei juurikaan hauku. Adrian osaa myös kävellä hihnassa oikein mallikkaasti, mikä on todella ihme. On mahdollista että Adrianilla on joskus ollut koti Romaniassa.

Adrian on keskikokoinen koira, joka painaa tällä hetkellä 18kg, ihannepaino Adrianille on noin 22kg.

Adrian on melkein valmis paketti, pesun ja trimmauksen jälkeen ainoa asia mikä Adrianilta puuttuu on se ikioma aktiivinen koti.

4.11.2013

Adrian saapuu Suomeen kotihoitoon 7.11.!

Adrian luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

15.11.2013

Adrian matkasi omaan kotiinsa Rovaniemelle!

Varaajana toimi Saila.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.