Kodin saanut: MAX

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 MAX

* arvioitu syntymäaika 02/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

16.9.2013

Max on löydetty veljiensä Baloun ja Oscarin kanssa Glinan lähettyviltä hylättyinä. Näin he päätyivät Glinan tarhalle odottamaan omia kotejaan. Poikia alettiin kutsumaan tarhalla The Shepherds- nimellä sillä selvästi kaikissa kolmessa pennussa virtaa paimenkoiran verta.

Max on todella persoonallisen näköinen pentu ja Max on veljiensä tavoin äärettömän sosiaalinen tapaus. Pusuja sai niin paljon kuin niitä vaan kerkesi vastaanottamaan. 🙂 Menoa ja meininkiä riitti näiden poikien häkissä niin paljon ettei kamera meinannut pysyä vaudissa mukana.

Persoonallisen näköinen Max etsii aktiivista kotia, jossa jaksetaan paneutua tämän nuoren rämäpään koulutukseen ja halu harrastaa koiran kanssa on iso plussa.

Maxilla voisi olla tulevassa kodissa narttukaveri odottamassa, asumismuodoksi Max kelpuuttaa omakotitalon tai rivitalon. Kerrostaloakin voidaan harkita sopivan kodin osuessa kohdalle.

Nyt olisi ja Shepherd- pentujen aika päästä omiin koteihinsa opettelemaan kotikoiran oppeja.

Max on noin 40cm korkea ja painaa 15-20kg. Aikuisena Max tulee olemaan keskikokoinen koira.

23.9.2013

Maxille lisätty uusia kuvia!

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

 29.9.2013

Max on varattu Tanskaan!

21.11.2013

Max on matkannut omaan kotiinsa Tanskaan.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: