Päivitetty 20.01.2014

Kodin saanut koira: AMIS


 

AMIS

* arvioitu syntymäaika 08/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

27.11.2013

Amis- pennun tarina on kovin tuttu romanialaiselle eläinsuojelija Luiza Mandrulle, sillä Amis on löydetty veljiensä Adolfin ja Rudolfin kanssa urheilukentän vieressä olevasta ojasta. Näillä kolmella veljeksellä kävi tuuri sillä he pääsivät turvaan Luizan luokse ja ovat siellä vahvistuneet ja kasvaneet hurjaa vauhtia.

Amis on hieman ujompi kuin veljensä Adolf, Amis ei ihan heti uskaltanut tulla luokse vaan mietti hetken että olemmeko me uudet ihmiset ihan ok. Hetken kuluttua Amis kuitenkin tuli veljensä Adolfin perässä meidänkin luokse. Amis on todella ihana nuori koiranalku, josta joku saa varmasti mitä mainioimman kaverin lenkkipoluille.

Amis on aika hiljainen pentu, ei haukkunut juuri ollenkaan, joten tästä syystä myös kerrostalo sopii Amis- pennulle varsin hyvin asumismuodoksi. Amis haluaisi että tulevassa kodissa sillä olisi reipas koirakaveri odottamassa sillä Amis on hieman jännittäjätyyppi, joten reippaan koirakaverin seura tekisi Amis- pennulle varmasti hyvää. Tietysti Amis pärjäisi varmasti myös ainoakin koirana mutta tällöin tulevan kodin tulee sitoutua pennun sosiaalistamiseen ja vahvistaa niitä posiitivisia kokemuksia, jotta Amis myös vanhempana pärjää tilanteessa kuin tilanteessa.

Tulevan kodin tulee sitoutua opettamaan Amis kotikoiran tavoille, sisäsiisteydestä lähtien. Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta vaan päätöksen tulee olla tarkkaan harkittu, sillä hyvällä onnella koira voi olla seuranasi jopa seuraavat 15 vuotta.

Amis kasvaa aikuisena keskikokoiseksi, noin 20 kiloiseksi. Tällä hetkellä Amis painaa 5,5kg.

Amis on valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa 13. päivä tammikuuta, läpikäytyään pentujen rokotusohjelman.

Amis saapuu omaan kotiinsa EU-passin kanssa, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna. Huomioithan, että jos Amis saapuu suomeen alle 6kk ikäisenä, sitoutuu uusi omistaja suorittamaan kastroinnin Suomessa. Yhdistyksemme osallistuu kastrointikuluihin 25% osuudella eläinlääkärin kuittia vastaan, kunhan kastrointi suoritetaan 4 kk sisällä Suomeen saapumisesta.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

4.12.2013

Amis on varattu omaan kotiin, jonne se matkaa tammikuun puolen välin paikkeilla!

20.1.2014

Amis saapui omaan kotiinsa Suomeen

 

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.