Päivitetty 20.01.2014

Kodin saanut koira: RUDOLF


 

RUDOLF

* arvioitu syntymäaika 08/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

27.11.2013

Rudolfin tarina on kovin tuttu romanialaiselle eläinsuojelija Luiza Mandrulle, sillä Rudolf on löydetty veljiensä Amissin ja Adolfin kanssa urheilukentän vieressä olevasta ojasta. Näillä kolmella veljeksellä kävi tuuri sillä he pääsivät turvaan Luizan luokse ja ovat siellä vahvistuneet ja kasvaneet hurjaa vauhtia.

Rudolf on pentueensa vetäytyvin pentu. Piilotteli kottikärryn alla kun saavuimme pentujen aitaukseen ja ei edes veljiensä perässä tullut moikkaamaan meitä. Kuitenkin kun Luiza ja hänen miehensä tulivat paikalle niin Rudolf meni häntää heiluttaen heidän luokseen, Luizan miehen syliin Rudolf rauhoittui. Tämän jälkeen myös me vieraat saimme silitellä Rudolfia ilman että se lähtisi karkuun. Rudolf vaikuttaa olevan ns. yhden ihmisen koira. Se joka hänen luottamuksensa voittaa, sitä Rudolf ehdoitta rakastaa.

Rudolf on kasvanut kovaa vauhtia ja onkin pentueensa isoin poika. Painoa tälle pojalle on kertynyt jo 7,2kg. Kasvaessaan Rudolf on myös reipastunut, eikä ole enää niin vetäytyvä kuin aiemmin ja tässäkin hommassa ovat Rudolfia auttaneet sen reippaat lajitoverit. Komeasta Rudolfista saa varmasti todella kivan kaverin lenkkipoluille ja miksei vaikka harrastuksiinkin.

Tulevassa kodissa voisi olla reipas koirakaveri tukemassa Rudolfin kotiutumista mutta Rudolf pärjää myös ainoanakin koirana. Tulevan kodin tulee muistaa aluksi antaa Rudolfille paljon aikaa tottua kaikkeen uuteen ja jännittävään ja edetä koiran ehdoilla.

Rudolf ei juurikaan hauku, joten kerrostalo sopii myös tälle pojalle asumismuodoksi. Parhainta olisi jos tuleva koti ei sijaitsisi ihan ydinkeskustassa vaan hieman rauhallisemmalla alueella, jossa Rudolf saa rauhassa tutkiskella ympäristöään.

Rudolfista kasvaa aikuisena keksikokoinen, noin 20-25kg painava herra.

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta vaan päätöksen tulee olla tarkkaan harkittu, sillä hyvällä onnella koira voi olla seuranasi jopa seuraavat 15 vuotta.

Rudolf on valmis matkustamaan omaan kotiinsa tammikuun 13. päivä, läpikäytyään pentujen rokotusohjelman.

Rudolf saapuu omaan kotiinsa EU-passin kanssa, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna. Huomioithan, että jos Rudolf saapuu suomeen alle 6kk ikäisenä, sitoutuu uusi omistaja suorittamaan kastroinnin Suomessa. Yhdistyksemme osallistuu kastrointikuluihin 25% osuudella eläinlääkärin kuittia vastaan, kunhan kastrointi suoritetaan 4 kk sisällä Suomeen saapumisesta.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

11.12.2013

Rudolf on varattu omaan kotiin, jonne se matkustaa tammikuun 13. päivän jälkeen.

20.1.2014

Rudolf saapui omaan kotiinsa Suomeen

 

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.