Päivitetty 20.04.2013

Kodin saanut: ANABEL


ANABEL

* 7 kk (elokuussa 2012)

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Pikkuruinen Anabel kurkkii uteliaana isompien sisarustensa takaa yhteisessä häkissä. Pentue on tuotu tarhalle 1.8. ja kokoeroista huolimatta ovat siis todellakin ilmeisesti sisarusparvi, kolme tyttöä ja yksi poika. Anabel on selvästi muita pienempi ja kaksi muuta Molly ja Tipsu ovat Anabelin tavoin lyhytkarvaisia ja vain Ginnyllä on karva vähän pidempää. Anabel on kiltti ja uudessa kodissa voisi olla kiltti kissakaveri odottamassa leikkikaveria.

Anabel tullaan steriloimaan ennen uuteen kotiin tuloa.

Anabel on tulossa kotihoitoon 1.12.

Anabel sai kodin Helsingistä joulukuussa 2012.

Kuulumisia omasta kotoa 18.12.2012:

Ajattelin kertoa pikaiset kuulumiset Anabelin kotiutumisesta. Jo ensimmäisenä päivänä monen tunnin piileskelyn jälkeen Anabel hyppäsi sohvalle ja tuli syliin kehräämään. Sen jälkeen Anabel onkin ollut oikein mainio kisu ja seuraa joka paikkaan, on aktiivinen ja leikkii sekä tykkää olla sylissä aina kun siihen osoittautuu mahdollisuus 🙂 Tässä vielä muutama kuva Anabelistä uudessa kodissa.

Kuulumisia 19.4.2013:

Tosi hyvin menee. Anabel on varsinainen sylikissa ja seuraa meitä ja arjen askareita silmä kovana! 🙂 Aamusin tulee sänkyyn herättämään ja kömpii peiton alle jos vielä ei ole aika herätä. Löytänyt omat paikkansa seurata myös ulkona lenteleviä lintuja ja sohvalla istuessa Anabelille ei kelpaa paikka esimerkiksi minun vierestä, vaan syliin täytyy päästä vaikka sitten väkisin! 🙂 Niin ja Anabel on kova tyttö juttelemaan! Miukumista kuuluu aamusta iltaan ja innostuessaan muistuttaa lähinnä koiraa kun murisee leluilleen 😀 Lempparileluksi on muodostunut joulukuusen pallokoriste. Anabel noutaa pallon kantamalla narusta ja tuo sen aina takaisin, jotta joku sen taas heittää! 🙂
Ja Anabel on edelleen tosi pieni kokoinen. Ei laiha, koska tälle tytölle ruoka maistuu, mutta muuten aika mini kissa 🙂 Tässä vielä muutamia kuvia Anskusta!

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.