Kodin saanut: ANABEL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ANABEL

* 7 kk (elokuussa 2012)

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Pikkuruinen Anabel kurkkii uteliaana isompien sisarustensa takaa yhteisessä häkissä. Pentue on tuotu tarhalle 1.8. ja kokoeroista huolimatta ovat siis todellakin ilmeisesti sisarusparvi, kolme tyttöä ja yksi poika. Anabel on selvästi muita pienempi ja kaksi muuta Molly ja Tipsu ovat Anabelin tavoin lyhytkarvaisia ja vain Ginnyllä on karva vähän pidempää. Anabel on kiltti ja uudessa kodissa voisi olla kiltti kissakaveri odottamassa leikkikaveria.

Anabel tullaan steriloimaan ennen uuteen kotiin tuloa.

Anabel on tulossa kotihoitoon 1.12.

Anabel sai kodin Helsingistä joulukuussa 2012.

Kuulumisia omasta kotoa 18.12.2012:

Ajattelin kertoa pikaiset kuulumiset Anabelin kotiutumisesta. Jo ensimmäisenä päivänä monen tunnin piileskelyn jälkeen Anabel hyppäsi sohvalle ja tuli syliin kehräämään. Sen jälkeen Anabel onkin ollut oikein mainio kisu ja seuraa joka paikkaan, on aktiivinen ja leikkii sekä tykkää olla sylissä aina kun siihen osoittautuu mahdollisuus 🙂 Tässä vielä muutama kuva Anabelistä uudessa kodissa.

Kuulumisia 19.4.2013:

Tosi hyvin menee. Anabel on varsinainen sylikissa ja seuraa meitä ja arjen askareita silmä kovana! 🙂 Aamusin tulee sänkyyn herättämään ja kömpii peiton alle jos vielä ei ole aika herätä. Löytänyt omat paikkansa seurata myös ulkona lenteleviä lintuja ja sohvalla istuessa Anabelille ei kelpaa paikka esimerkiksi minun vierestä, vaan syliin täytyy päästä vaikka sitten väkisin! 🙂 Niin ja Anabel on kova tyttö juttelemaan! Miukumista kuuluu aamusta iltaan ja innostuessaan muistuttaa lähinnä koiraa kun murisee leluilleen 😀 Lempparileluksi on muodostunut joulukuusen pallokoriste. Anabel noutaa pallon kantamalla narusta ja tuo sen aina takaisin, jotta joku sen taas heittää! 🙂
Ja Anabel on edelleen tosi pieni kokoinen. Ei laiha, koska tälle tytölle ruoka maistuu, mutta muuten aika mini kissa 🙂 Tässä vielä muutamia kuvia Anskusta!

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: