Päivitetty 15.04.2014

Kodin saanut koira: HAPPY


 

HAPPY

* 2-vuotias

* Uros (kastroitu)

 

 

 

 

 

28.8.2013
Kotia etsii pienikokoinen uros Happy, joka on iältään arviolta 2-vuotias tai hieman alle. Happy painaa noin 7 kg ja on säkäkorkeudeltaan noin 30-35 cm.

Yhteistyökumppanimme Luiza Mandrun mies löysi Happyn heinäkuussa ajaessaan eläinlääkäriltä kotiin. Stefan kiinnitti huomiota pieneen mustavalkoiseen koiraan, joka nökötti metsänlaidassa. Stefan huomasi koiran kaulassa haavat, jotka kielivät Happyn olleen luultavasti koko tähänastisen ikänsä ketjun päässä ja sitten tulleen hylätyksi. Stefan antoi koiralle palan leipää, jonka se otti nopeasti ja juoksi kauemmas syömään. Pian Happy tuli uudestaan Stefanin luo, jolloin Stefan päätti ottaa Happyn mukaansa – eiväthän pienet koirat selviä kadulla pitkään.

Luizan ja Stefanin kotona Happy tutkittiin tarkemmin, ja he huomasivat sen olevan hyvin laiha, nälkäinen ja janoinen sekä täynnä arpia ja haavoja, luultavasti enimmäkseen muiden koirien hyökkäysten jäljiltä. Happy ajeltiin ja käytettiin eläinlääkärillä, jossa se sai lääkkeet kirppuihin ja iho-ongelmiin. Nyt ne on hoidettu ja Happy on edelleen kotihoidossa Luizan ja Stefanin luona, odottamassa omaa kotia.

Luonteeltaan Happy on seurakoira parhaimmillaan: innokas, utelias, leikkisä ja touhukas. Se on hyvin lempeä, pehmeä ja ystävällinen niin ihmisten, kissojen kuin koirienkin kanssa. Kotihoidossa Luiza Mandrun luona Happy on ollut melko hiljainen ja rauhallinen, joten Happy sopeutuisi varmasti monenlaiseen kotiin: Happyn voisi kuvitella asuvan niin kerrostalossa kuin maallakin, niin lapsiperheessä kuin vanhemman pariskunnan luonakin. Tärkeintä on sitoutunut ja kärsivällinen asenne tämän pienen pojan kotiuttamiseen ja onnellisen pikkukoiran arjen tarjoamiseen koko sen loppuelämän ajaksi.

Pienet koirat voivat hyvinkin elää noin 15-vuotiaiksi, joten olethan varma että koira mahtuu elämääsi vielä silloinkin. Koiran kanssa tulee niin ylä- kuin alamäkiä, ja joskus koiran kouluttaminen vaatii luovuuttakin. Mieti valmiiksi, miten toimit jos koiralla ilmenee eroahdistusta, se ei opikaan sisäsiistiksi, se arastelee vieraita ihmisiä, see ei osaa kävellä hihnassa.

18.12.2013
Happy oli jo kertaalleen varattu omaan kotiinsa Suomeen ja lähes jo lennollakin, kun Happylla havaittiin sydänmatotartunta ja niin Happy jäi Romaniaan hoidettavaksi. Tällä välillä Happyn varaus peruuntui.

Nyt Happy on saanut hoitoja useamman kuukauden ja sydänmato on testeissä todettu negatiiviseksi. Happy siis etsii nyt itselleen uudemman kerran sitoutunutta ja rakastavaa kotia. Lisäpäivitystä ja kuvia tulossa piakkoin.

19.12.2013
Happy on nyt siis valmiina etsimään itselleen uudelleen kotia. Tämä nuori herra asustaa kissojen kanssa, joten kissojakin voi uudessa kodissa olla. Happy on edelleen iloinen ja reipas tyyppi, jolla on energiaa ja tekemisen tahtoa rutkasti. Happy on leikkisä ja viihtyy ihmisten seurassa hyvin. Koirakaverikin voisi olla kiva lisä Happyn uudessa perheessä. Lisätty kuvia lokakuulta.

27.12.2013
Happy on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

15.04.2014
Happyn ja perheen pitkä odotus päättyi vihdoin 12.04.2014, kun Happy saapui Suomeen. Suuret onnittelut Happylle ja uusille omistajille!

Happyn kodin etsinnässä auttoi Johanna.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.