Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: FOXY


FOXY

* n. 1 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 03.01.2013

Kaunis, puoli-töpöhäntäinen Foxy on n. vuoden ikäinen narttukoira, joka elelee tällähetkellä Romaniassa One Vet eläinlääkäriaseman kenneltiloissa. Foxy on keskikokoinen, eli arviolta n. 45-50 cm korkea ja painoltaan n. 15-20 kg. Ihastuttava ja lempeä Foxy etsii nyt sitä omaa loppuelämän kotiaan.

Foxyn taustoista ei juurikaan tiedetä, joten Foxyn tausta on melko varmasti Romanialaisittain se tavallinen, eli Foxy on joko syntynyt suoraan kadulle, tai hylätty sinne aivan pienenä, ei-toivottuna pentuna. Tästä huolimatta Foxy on reipas, iloinen, ihmisrakas ja lempeä koira, jolla olisi varmasti paljon annettavaa omalle perheelleen.

Foxy on melko energinen pakkaus, olematta kuitenkaan rasittavan ylienerginen. Foxy osaa myös tarvittaessa rauhoittua, sekä ottaa omaa etäisyyttä One Vetin ns. lastentarhan, eli nuorien koirien hulinaan ja leikin touhotukseen. Foxy rakastaa ihmisiä ja lähestyy ihan vieraitakin ystävällisesti ja avoimesti. Foxy myös leikkii mielellään muiden samoissa tiloissa olevien koirien kanssa ja tulee mainiosti toimeen kaikkien muiden One Vetin asukkien kanssa.

Foxy on saanut nimensä ”kettumaisesta”ulkonäöstään, tytöllä on puoli-töpöhäntä ja hyvin ilmeikkäät kauniit kasvot, sekä kaunis keltapunainen, puolipitkähkö turkki.

Foxyn uudelta kodilta toivomme aktiivisuutta ja energiaa paneutua nuoren koiran koulutukseen ja aktivointiin. Foxyn uusi koti voisi asumismuodoltaan olla lähes mikä tahansa, ainakaan tarhaolosuhteissa tyttö ei juurikaan hauku tai ilmaise itseään äänekkäästi. Foxyn perheessä voisi myös olla mukava koirakaveri ja lapsetkin olisivat mahdollisesti ystävällisen ja lempeän Foxyn mielestä ihan mukavia. Kissojen kanssa Foxy ei ole juurikaan ollut tekemisissä. Foxy luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna.

Olisiko sinulla tarjota tälle kauniille ”kettutytölle” se loppuelämän koti, jonka tämä tyttö todella ansaitsisi?

Yhteydenotot Johannalle.

 

05.03.2013

Foxy odottelee edelleen sitä omaa kotiaan Onevetin eläinklinikan kenneltiloissa Bukarestissa. Neiti on edelleen ihmisrakas ja energinen, sekä mukavan lempeä. Pientä ujoutta vieraita kohtaan Foxyllä esiintyy, mutta rohkaistuu nopeasti ja tutustuu helposti. Foxy tulee edelleen muiden koirien kanssa loistavasti toimeen. Vaikka Foxy on isojen koirien kategoriassa sivuillamme, ei tyttö ole vsilti mikään jätti. Painoa tällä Foxy-ladylla on 15-20 kg ja korkeutta max.  50 cm.

Olisiko sinulla yhden pienen kettutytön mentävä aukko kodissasi ja sydämessäsi?

Lisätty Foxylle muutama uusi kuva.

Yhteydenotot Johannalle

15.04.2013

Foxy saapui omaan kotiinsa suomeen 12.04.2013

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.