Kodin saanut: FOXY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

FOXY

* n. 1 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 03.01.2013

Kaunis, puoli-töpöhäntäinen Foxy on n. vuoden ikäinen narttukoira, joka elelee tällähetkellä Romaniassa One Vet eläinlääkäriaseman kenneltiloissa. Foxy on keskikokoinen, eli arviolta n. 45-50 cm korkea ja painoltaan n. 15-20 kg. Ihastuttava ja lempeä Foxy etsii nyt sitä omaa loppuelämän kotiaan.

Foxyn taustoista ei juurikaan tiedetä, joten Foxyn tausta on melko varmasti Romanialaisittain se tavallinen, eli Foxy on joko syntynyt suoraan kadulle, tai hylätty sinne aivan pienenä, ei-toivottuna pentuna. Tästä huolimatta Foxy on reipas, iloinen, ihmisrakas ja lempeä koira, jolla olisi varmasti paljon annettavaa omalle perheelleen.

Foxy on melko energinen pakkaus, olematta kuitenkaan rasittavan ylienerginen. Foxy osaa myös tarvittaessa rauhoittua, sekä ottaa omaa etäisyyttä One Vetin ns. lastentarhan, eli nuorien koirien hulinaan ja leikin touhotukseen. Foxy rakastaa ihmisiä ja lähestyy ihan vieraitakin ystävällisesti ja avoimesti. Foxy myös leikkii mielellään muiden samoissa tiloissa olevien koirien kanssa ja tulee mainiosti toimeen kaikkien muiden One Vetin asukkien kanssa.

Foxy on saanut nimensä ”kettumaisesta”ulkonäöstään, tytöllä on puoli-töpöhäntä ja hyvin ilmeikkäät kauniit kasvot, sekä kaunis keltapunainen, puolipitkähkö turkki.

Foxyn uudelta kodilta toivomme aktiivisuutta ja energiaa paneutua nuoren koiran koulutukseen ja aktivointiin. Foxyn uusi koti voisi asumismuodoltaan olla lähes mikä tahansa, ainakaan tarhaolosuhteissa tyttö ei juurikaan hauku tai ilmaise itseään äänekkäästi. Foxyn perheessä voisi myös olla mukava koirakaveri ja lapsetkin olisivat mahdollisesti ystävällisen ja lempeän Foxyn mielestä ihan mukavia. Kissojen kanssa Foxy ei ole juurikaan ollut tekemisissä. Foxy luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna ja steriloituna.

Olisiko sinulla tarjota tälle kauniille ”kettutytölle” se loppuelämän koti, jonka tämä tyttö todella ansaitsisi?

Yhteydenotot Johannalle.

 

05.03.2013

Foxy odottelee edelleen sitä omaa kotiaan Onevetin eläinklinikan kenneltiloissa Bukarestissa. Neiti on edelleen ihmisrakas ja energinen, sekä mukavan lempeä. Pientä ujoutta vieraita kohtaan Foxyllä esiintyy, mutta rohkaistuu nopeasti ja tutustuu helposti. Foxy tulee edelleen muiden koirien kanssa loistavasti toimeen. Vaikka Foxy on isojen koirien kategoriassa sivuillamme, ei tyttö ole vsilti mikään jätti. Painoa tällä Foxy-ladylla on 15-20 kg ja korkeutta max.  50 cm.

Olisiko sinulla yhden pienen kettutytön mentävä aukko kodissasi ja sydämessäsi?

Lisätty Foxylle muutama uusi kuva.

Yhteydenotot Johannalle

15.04.2013

Foxy saapui omaan kotiinsa suomeen 12.04.2013

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: