Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: FLORINFLORIN

* noin 6-vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

Yhteistyökumppaniimme Anda Murguun otettiin yhteyttä, kun Bukarestin liepeillä asuva vanha rouva ei enää pärjännyt yksin koiralaumansa kanssa. Rouva Ioana on erittäin köyhä, mutta sydämellinen ja hyvin eläinrakas. Alun perin hän oli pelastanut kadulta luokseen kaksi narttukoiraa, mutta koska hänellä ei ollut varaa steriloittaa niitä, ne tekivät pennut ja toisetkin, kunnes koiria oli yli 20. Tässä vaiheessa sana kiiri Andan ja muiden romanialaisten eläinsuojelijoiden korviin, ja yhdessä he järjestivät rouva Ioanalle apua. Kaikki nartut steriloitiin ja osalle etsittiin uudet kodit. Tällä hetkellä Ioanan suojissa on 18 koiraa, joista alkuun seitsemälle Kulkurit etsivät omia koteja. Kaikki koirat tulevat Suomeen steriloituina, rokotettuina, madotettuina, ulkoloishäädettyinä, sairauksien varalta testattuina, ja niillä on omat EU-passit.

Florin on todellinen romanialainen pekingese-/spanielityyppinen hurmuri, intensiivisesti ihmisen huomiota haluava iloinen hännänheiluttaja. Tässä olisi superkiltti ja uskollinen ystävä aitoa, oikeaa seurakoiraa haluavalle!

Tämä noin 8 kg painava poika viihtyy sylissä, kainalossa, sohvalla vieressä, jalkojen juuressa – lähellä ihmistä. Tarvittaessa se lähtee kyllä kaveriksi lenkille – siis jos et meinaa juosta 10 km per lenkki. Florin on viettänyt koko tähänastisen elämänsä rakastettuna kaverina ja saanut osakseen erittäin hyvää kohtelua. Rauhallinen koirakaveri voisi olla tosi jees, samoin kissakaveri, mutta Florin voisi viihtyä oikein hyvin myös ainoana koirana. Varmuuden vuoksi emme suosittele sitä lapsiperheeseen, sillä Florinilla tuskin on ollut lapsikontakteja.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Jos olet varma, että olet valmis antamaan Florinille täysipainoisen koiran elämän ja ymmärrät jo nuoruusvuodet ohittaneen koiran tarpeita, ota yhteyttä Taijaan.

Ps. Suomesta kodin helmikuussa 2013 saanut ihastuttava Fanica on Florinin tytär 🙂

4.4.2013

Florin on varattu omaan kotiin <3

14.4.2013

Florin on saanut oman kodin Suomesta <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.