Päivitetty 10.04.2014

Kodin saanut koira: BALOU


10/2013

BALOU

* arvioitu syntymäaika 02/2013

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

16.9.2013

Balou on löydetty veljiensä Maxin ja Oscarin kanssa Glinan lähettyviltä hylättyinä. Näin he päätyivät Glinan tarhalle odottamaan omia kotejaan. Poikia alettiin kutsumaan tarhalla The Shepherds- nimellä sillä selvästi kaikissa kolmessa pennussa virtaa paimenkoiran verta.

Balou on todella ihmisrakas pusupoika, joka tunkee itsensä suoraan syliin ja jää siihen pusuttelemaan ja hakemaan rapsutuksia. Balou on veljiensä tavoin sosiaalinen ja reipas nuori koira, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Balou on kuitenkin pentueensa rohkein ja sosiaalisin pentu.

Balou etsii kotia aktiivisesta perheestä, jossa ymmärretään paimenkoirien sielunelämää. Tästä pojasta saisi varmasti harrastuskaverin lajiin kuin lajiin. Tyttökaverin seuraa Balou myös varmasti arvostaisi tulevassa kodissaan.

Tulevan kodin tulee varautua kouluttamaan Balouta kotikoiran tavoilla jämptin hellällä otteella, sillä luonnettakin näistä pojista löytyy.

Balou on noin 40cm korkea ja painaa 15-20kg. Aikuisena Balou tulee olemaan keskikokoinen koira.

23.9.2013

Baloulle lisätty uusia kuvia!

6.1.2013

Balou on luonteeltaan avoin ja sosiaalinen poika, joka rakastaa antaa pusuja! Balou uskaltaa tulla myös vieraiden luokse ilman mitään epäilystä ja hakeekin huomiota häkkinsä edustalla haukkumalla. Balou tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa.

Tämän nuoren pojan ei kuulu olla pienessä häkissä vaan elää täysipainoista koiranelämää rakastettuna perheenjäsenenä!

Baloun veljekset ovat jo matkanneet omiin koteihinsa. Missä reippaan ja uteliaan Baloun oma koti viipyy?

Baloulle lisätty myös kuvia ja video!

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

 

10.4.2014
Balou sai oman kodin Suomesta 8.4.2014.

Baloun varausta hoiti Saila.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.