Päivitetty 20.10.2013

Kodin saanut: BONITA


BONITA

* n.3-4 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

10.8.2013

Heinäkuun lopussa vanha mies tuli pyytämään Romanialaiselta eläinsuojelijalta, Luiza Mandrulta apua. Hänellä oli pieni koira, Bonita, joka oli tiineenä. Bonita ei yrityksistä huolimatta pystynyt synnyttämään pentuja ja koiran tila alkoi näyttää huolestuttavalta. Luiza toimitti Bonitan välittömästi eläinlääkäriin, jossa sen todettiin olevan kriittisessä tilassa, koska sen kohtu oli revennyt ja kaikki pennut sisällä olivat kuolleet. Bonita pelastusoperaation operaation yhteydessä tyttö steriloitiin samalla.

Bonita on syönyt koko ikänsä vain leipää, koska vanhalla miehellä ei ole ollut sille muuta tarjottavaa. Nyt kun Bonita elää turvallista elämää Luizan huomassa, sen päätavoite onkin saada lisää kiloja Bonitalle. Tällähetkellä pieni tyttö painaa vain reilu 4 kg.

Bonita on ollut niin onnellinen pelastautumisestaan, että se suukottelee lähes taukoamatta Luizaa ja tämän miestä. Luonteeltaan tyttö on ystävällinen, iloinen ja rakastettava. Bonita on sisäsiisti, se tulee toimeen lasten kanssa, mutta kissoihin se suhtautuu vielä hieman epäilevästi. Bonita ei myöskään hauku paljon, joten sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Toisten koirien kanssa Bonita on vielä hieman varuillaan ja ujostelee niitä, tosin Luizan laumassa se tottuu varmasti nopeasti toisiin koiriin ja saa lisää itsevarmuutta.

Bonita etsii loppuelämänsä kotia, jossa se tullaan hyväksymään laumaan perheenjäsenenä ja jossa ollaan sitouduttu sen hyvinvointiin, kasvatukseen ja turvaamaan sille koko sen loppuelämä. Bonita tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa asianmukaisesti rokotettuna, loishäädettynä, EU-passin kera.

31.8.2013

Kulkureiden aktiivit kävivät tapaamassa Luizan perhettä elokuun matkalla.

Bonita paino on noussut jo kilolla, joten tällähetkellä painoa tytöllä on n.5 kg. Myös kissojen kanssa elämistä on harjoiteltu ja nykyisin Bonita suvaitseekin kissat omaan asuinympäristöönsä. Luonteeltaan Bonita on rauhallinen ja utelias, myös uusia ihmisiä kohtaan. Bonitan rokotusohjelma on saatu päätökseen ja tyttö onkin valmis matkustamaan uuteen kotiinsa mitä pikimiten.

Muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta tai säälistä. Tutustuthan sivuillamme huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

20.10.2013

Bonita matkasi uuteen kotiinsa 19.10.13

Bonitan varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.