Päivitetty 05.11.2013

Kodin saanut: VIMMI


 

VIMMI

* n. 5-6 vuotias

* uros

* Virossa

 

 

 

 

20.10.2013

Vimmi on toimitettu Virumaa varjupaikaan syyskuun puolessa välissä, koska sen omistaja oli kuollut. Poika kaipaa kovasti entistä isäntäänsä ja tämän vuoksi olisi hyvä jos Vimmi saisi uuden kodin mahdollisimman pian. Olosuhteet tarhoilla ovat yleensä äärimmäisen stressaavia koirille. Ainakaan vielä ei Vimmillä ole traumoja asiasta ja sitä suuremmalla syyllä on toivottavaa, että Vimmi löytäisi uuden kodin ja pääsisi pois varjupaikasta mahdollisimman pian.

Tämä charmantti herrasmies ei ehkä vielä ensimmäisellä silmäyksellä “sytytä”, mutta toisella tekee sen varmasti 😉 Vimmi on ulkonäöltään varsin erikoisen näköinen. Sen toinen silmä on ruskea ja toinen sininen. Lisäksi sen ruumiinrakenne on edestä varsin voimakas, pidemmällä karvalla ja takaa taas se on melko normaalin näköinen koira, lyhyemmällä karvalla 🙂

Luonnollisesti Vimmi pääsi lenkille, vaikka ensimmäinen ajatus olikin että sitä ei millään jaksa pidellä ison kokonsa vuoksi. Hihnan päässä oli kuitenkin mukava yllätys. En kiellä etteikö Vimmi olisi vetänyt hieman, mutta se ei ollut mitenkään hallitsematonta, vaan koira kuunteli myös taluttajaansa.

Vimmin erikoisuuden huomasi myös kun sen kanssa teki hieman aivotöitä, käyttäen nameja houkuttimena. Kaikkien tarhoilla käymieni vuosien aikana, harvoin tai jos koskaan olen nähnyt näin keskittynyttä koiraa. Vimmin palvelualtius ja kiinnostus tulisi ehdottomasti hyödyntää uudessa kodissa hyväksi ja tarjota hyväolo harrastuksen muodossa niin omistajalle, kuin koirallekin. Vaikka Vimmi lähenteleekin täydellisen koiran titteliä, se ei kuitenkaan ole koira ihmiselle, jolla ei ole aikaisempia koirakokemuksia.

Vimmin säkäkorkeus on n.70-75 cm ja isosta koosta huolimatta se tulee toimeen myös lasten kanssa. Vimmi tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä eu-passin kera.

Tutustuthan koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

5.11.2013

Vimmi on saanut kodin Virosta

Vimmin varausta hoiti Kata

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.