Päivitetty 19.10.2013

Kodin saanut: PISAR


PISAR

* n. 2-3 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Pyöreäposkinen ja pullea Pisar odottaa omaa kotia Rakveren tarhalla. Pisar viihtyy hyvin isossa kissahuoneessa toisten kissojen seurassa, erityisesti yksi musta poikakissa näyttää olevan sen mieleen ja ne kulkevat onnellisina, kylki kyljessä.

Pisarin omassa kodissakin voisi olla kiltti kissa, jonka kanssa se voisi seurustella ja ottaa vaikka nokoset samassa pesässä. Pisar rakastaa myös lapsia ja lapset kilttiä Pisaria, joka tykkää halailusta ja suukottelusta. Pisar on selvästi ollut kotikissa ennen tarhalle joutumistaan.

Pisar on tullut tarhalle 3.4.2013 ja se on jo steriloitu osana yhdistyksen Viron sterilointikampanjaa. Pisar juo paljon ja siitä otettujen verikokeiden munuais- ja maksa-arvot olivat normaalit, mutta verensokeri oli hiukan koholla. Koska tytöllä on reilusti ylipainoa vyötäröllään, voi ylipaino johtaa pahimmillaan sokeritautiin. Pisar on muuten virkeä ja hyväkuntoinen, nuori kissa, joten yhdistys päätti silti yrittää etsiä Pisarille kotia erityisadoptiona, jossa ruokavalioon ja mahdolliseen alkavaan sokeritautiin kiinnitetään huomiota tai parhaimmassa tapauksessa tauti ja sen hoito olisi kodille jo entuudestaan tuttu.

Pisar sai kodin Virosta 17.10.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.