Kodin saanut: PISAR

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

PISAR

* n. 2-3 v

* naaras (steriloitu)

* Rakvere, Viro.

Pyöreäposkinen ja pullea Pisar odottaa omaa kotia Rakveren tarhalla. Pisar viihtyy hyvin isossa kissahuoneessa toisten kissojen seurassa, erityisesti yksi musta poikakissa näyttää olevan sen mieleen ja ne kulkevat onnellisina, kylki kyljessä.

Pisarin omassa kodissakin voisi olla kiltti kissa, jonka kanssa se voisi seurustella ja ottaa vaikka nokoset samassa pesässä. Pisar rakastaa myös lapsia ja lapset kilttiä Pisaria, joka tykkää halailusta ja suukottelusta. Pisar on selvästi ollut kotikissa ennen tarhalle joutumistaan.

Pisar on tullut tarhalle 3.4.2013 ja se on jo steriloitu osana yhdistyksen Viron sterilointikampanjaa. Pisar juo paljon ja siitä otettujen verikokeiden munuais- ja maksa-arvot olivat normaalit, mutta verensokeri oli hiukan koholla. Koska tytöllä on reilusti ylipainoa vyötäröllään, voi ylipaino johtaa pahimmillaan sokeritautiin. Pisar on muuten virkeä ja hyväkuntoinen, nuori kissa, joten yhdistys päätti silti yrittää etsiä Pisarille kotia erityisadoptiona, jossa ruokavalioon ja mahdolliseen alkavaan sokeritautiin kiinnitetään huomiota tai parhaimmassa tapauksessa tauti ja sen hoito olisi kodille jo entuudestaan tuttu.

Pisar sai kodin Virosta 17.10.2013

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: