Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: CACAO


CACAO

* 2-2,5 kk

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Lokakuun lopussa Kulkurien aktiivit olivat Romanian matkalla ja yhtenä kiireisistä päivistä heidän seurassaan ollut Asociata A Doua Sansan Carmen sai puhelun ostarilta löydetyistä koiranpennuista. Ajoimme paikalle ja löysimme muovitetun pahvilaatikon ostarin takaa ja sen sisältä kuusi pikkuista koiranpentua jotka haparoivon askelin ihmettelivät outoa ja vierasta ympäristöään. Todennäköisesti pentujen emon omistaja on käynyt dumppaamassa pennut löytöpaikalle niiden alettua liikkumaan ja tarvitsemaan muutakin ruokaa kuin emon maito… Ja todennäköisesti emoa ei haluta steriloida vaan se tulee synnyttämään vielä monet epätoivotut pennut.

Videoita pentujen löytöhetkeltä 26.10:

http://www.youtube.com/watch?v=3pyTqUZII3E&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=B450AKNdGcI&feature=plcp

Ostaripennuiksi nimeämämme pentue matkasi mukanamme Glinan tarhalle jossa niille kunnostettiin yksi häkki. Seuraavana päivänä pennut pääsivät eläinlääkäriin ja saivat ensimmäisen rokotuksensa, madotuksensa ja ulkoloishäätönsä. Tällä hetkellä niiden rokotusohjelmasta puuttuu enää viimeinen tehosterokote.

Tällä hetkellä pennut ovat noin 8-10 viikkoisia ja ne ovat noin kuukauden päästä valmiita matkustamaan omiin koteihinsa. Pennut ovat normaaleita, avoimia, uteliaita, leikkisiä ja sosiaalisia pikku palleroita, joista kasvaa aikuisina keskikokosia, maksimissaan 18 kiloisia. Pennuista Espresso on hieman muita pienempi, joten se saattaa jäädä noin 15 kiloiseksi.

Tutustuthan sivuillamme ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen ja huomioithan että tulevat kodit sitoutuvat steriloimaan/kastroimaan pennut kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointi/kastrointikuluihin 25%:lla).

Ostaripennut etsivät sitoutuneita, harkittuja motivoituneita koteja, joissa ollaan valmiita tarjomaan niille lempeä ja johdonmukainen koulutus, turvalliset kotiolot, aktiviteetteja ja onnellinen, tasapainoinen koiran elämä seuraavaksi 10-15 vuodeksi.

Pennut Glinan tarhalla 27.10:

http://www.youtube.com/watch?v=epc_wMYoJMc&feature=plcp

Päivitetty 20.11.2012

Yhteydenotot Taijalle.

Cacao on varattu.

Päivitetty 29.11.2012

Cacao on saanut kodin Suomesta 29.12.2012.

Päivitetty 1.1.2013

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.