Kodin saanut: CASSIE (nyk. Nipsu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

CASSIE

* 3-4 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Tämän pienen söpöläisen tarina on romanialaisittain hyvin tavallinen; se löytyi hylättynä vilkkaasti liikennöidyn tien varresta toisen pienikokoisen koiran, Tinkerbellin, kanssa. Cassieta onnisti, sillä paikallinen eläinsuojelija löysi pikkuiset, poimi ne turvaan ja toimitti ne bukarestilaisen eläinlääkäriklinikan hoitolan tiloihin, jossa ne ovat viettäneet nyt muutaman viikon.

Löydettäessä Cassie oli laiha ja nälkiintynyt, mutta hoitolassa se on alkanut toipumaan ja Cassie painaa tällä hetkellä noin kahdeksan kiloa. Cassie on arviolta 3-4 vuotias, steriloitu, ystävällinen tyttö. Hoitolassa se hiukan ujostelee, mutta on kaveriaan Tinkerbelliä avoimempi ottamaan kontaktia. Hoitolassa se ei juurikaan haukkunut.

Herttainen Cassie etsii kotia jossa ymmärretään pienenkin koiran tarvitsevan kunnollinen koiran elämä, liikuntaa ja huolenpitoa. Hyvin tärkeää on lisäksi muistaa ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta. Uuden kodin on lisäksi oltava valmis opettamaan tytölle kotikoiran tapoja, kuten sisäsiisteyttä ja hihnakäytöstä, mikäli ne eivät ole vielä hallinnassa.

Yhteydenotot Taijalle.

Päivitetty 6.11.2012

Cassie on varattu.

Päivitetty 20.12.2012

Cassie sai oman kodin Suomesta 31.12.2012. Cassien nimi on tätä nykyä Nipsu <3

Päivitetty 1.1.2013

Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: