Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: CASSIE (nyk. Nipsu)


CASSIE

* 3-4 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Tämän pienen söpöläisen tarina on romanialaisittain hyvin tavallinen; se löytyi hylättynä vilkkaasti liikennöidyn tien varresta toisen pienikokoisen koiran, Tinkerbellin, kanssa. Cassieta onnisti, sillä paikallinen eläinsuojelija löysi pikkuiset, poimi ne turvaan ja toimitti ne bukarestilaisen eläinlääkäriklinikan hoitolan tiloihin, jossa ne ovat viettäneet nyt muutaman viikon.

Löydettäessä Cassie oli laiha ja nälkiintynyt, mutta hoitolassa se on alkanut toipumaan ja Cassie painaa tällä hetkellä noin kahdeksan kiloa. Cassie on arviolta 3-4 vuotias, steriloitu, ystävällinen tyttö. Hoitolassa se hiukan ujostelee, mutta on kaveriaan Tinkerbelliä avoimempi ottamaan kontaktia. Hoitolassa se ei juurikaan haukkunut.

Herttainen Cassie etsii kotia jossa ymmärretään pienenkin koiran tarvitsevan kunnollinen koiran elämä, liikuntaa ja huolenpitoa. Hyvin tärkeää on lisäksi muistaa ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta. Uuden kodin on lisäksi oltava valmis opettamaan tytölle kotikoiran tapoja, kuten sisäsiisteyttä ja hihnakäytöstä, mikäli ne eivät ole vielä hallinnassa.

Yhteydenotot Taijalle.

Päivitetty 6.11.2012

Cassie on varattu.

Päivitetty 20.12.2012

Cassie sai oman kodin Suomesta 31.12.2012. Cassien nimi on tätä nykyä Nipsu <3

Päivitetty 1.1.2013

Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.