Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: CHICA


CHICA

* n. 6-7-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

23.5.2013

Karkeakarvaisen Chican tarina on surullinen. Se löytyi pahvilaatikosta sidottuna tolppaan erään kerrostalon edestä Bukarestissa pari viikkoa sitten. Naapuruston ihmiset kertoivat, että joku oli sen sinne tuonut ja jättänyt, eikä koskaan enää palannut. Pieni koira oli ollut hädissään ja peloissaan ihmetellen, mitä pahaa se oli tehnyt jouduttuaan hylätyksi. Onni onnettomuudessa, Chican kohdalle osui paikallinen eläinsuojelija, joka keräsi tytön talteen, otti sen kotiinsa ja antoi sille ruokaa ja vettä. Se pääsi myös eläinlääkärin tarkastukseen.

Chica on kooltaan pieni, säkäkorkeudeltaan 27 cm ja pituudeltaan 43 cm. Sen arvioitu ikä on noin 6-7 vuotta. Chica on sosiaalinen niin ihmisten kuin lajitovereidensa kanssa. Se on täysin sisäsiisti ja osaa kulkea hihnassa. Se on mitä todennäköisimmin asunut aiemmin sisällä kotikoirana, mutta jostain käsittämättömästä syystä siitä oli haluttu eroon.

Tällä hetkellä Chica on kotihoidossa Bukarestissa. Se on nyt steriloitu ja pikapuoliin valmis matkustamaan omaan kotiin. Sellaiseen kotiin, joka ei kuuna valkeana sitä enää hylkää! Chica tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

28.5.2013

Chica on ollut nyt tovin kotihoidossa Romaniassa. Saimme sieltä kuulumisia:

Hoitajan mukaan Chica on rauhallinen tessurouva, joka on enemmänkin kiinnostunut ihmisistä kuin toisista koirista. Se ei piittaa vauhtileikeistä toisten koirien kanssa, vaan on vähän hapan innokkaita, nuorempia koiria kohtaan ja kertoo niille, ettei hössötys kiinnosta. Chica tekee sen arvokkaasti; vilauttaa vähän puuttuvaa yläpurukalustoaan, muttei kuitenkaan kimpaannu kovemmin. Elämä on tainnut opettaa sille, ettei kannata provosoida saati provosoitua.

Chica asuu tällä hetkellä kolmen muun koiran kanssa, joihin suhtautumista voi kuvata parhaiten niin, että se sietää toisia koiria. Ihmisiä Chica sen sijaan palvoo! Niin paljon, että ilahtuessaan jopa innostuu vähän hoitotätinsä kanssa peuhaamaan.

Chica voisi arvostaa rentoa, leppoisaa elämänpiiriä, jossa sillä on tilaisuus rauhoittumiseen, mutta myös iloiseen puuhasteluun & touhuamiseen sekä ehdottomasti Oman Ihmisen rakastamiseen.

Chica joudutaan valitettavasti pian siirtämään ulkotarhalle pois kotihoidosta. Kunpa sille löytyisi sukkelasti oma koti täältä Suomesta, jottei se joutuisi kestämään tarhalla Romanian armotonta auringonpaahdetta.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta.

29.5.2013

Chica on varattu omaan kotiin <3

15.6.2013

Chica on saanut oman kodin Suomesta <3

Chican kodinetsimisessä auttoi Taija.

 

Videoita Chicasta:

– Video 1
– Video 2
– Video 3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.