Päivitetty 27.06.2013

Kodin saanut : MANUS


MANUS

* uros

* n. 6 kk

* Romaniassa

 

 

 

 

18.4.13

Pienet suloiset Gremlinsin sisarukset Manus, Alice ja Gremlin löytyivät Bukarestilaisen kaupan ulkopuolelta. Pentujen onneksi ne olivat päätyneet juuri sen kaupan eteen, jossa yhteistyökumppanimme Asociatia A Doua Sansan vapaaehtoiset käyvät usein ostamassa koirille ruokaa Glinan tarhalle. Näin Gremlinsit pääsivät matkaamaan kohti Glinan tarhaa ja uutta, turvallisempaa elämää.

Pennuilla oli löydettäessä, todennäköisesti huonon ruokavalion vuoksi, lieviä iho-ongelmia ja karvattomia kohtia turkeissaan. Koska Gremlinsit saavat nyt hoitona vitamiineja ja NutriPlus-geeliä säännöllisen penturuoan lisäksi, nämä vaivat tulevat varmasti paranemaan. Muuten pennut ovat terveitä. Manus, Alice ja Gremlin käyvät nyt läpi pentujen rokotusohjelman ja sen päättymisen jälkeen ne ovat valmiita matkaamaan omiin koteihinsa, aikaisintaan toukokuun loppupuolella.

Mainio pikkumies Manus on pentumaisen leikkisä naskalihammas. Manus on tottunut muiden koirien seuraan ja leikkii jopa itseään isompien kanssa ilman huolta. Manus ei ujostele ihmisiä, vaan viihtyy hyvin sylissä nauttimassa rapsutuksista.

Manus etsii sitoutunutta kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Niinkuin kuka tahansa pentu, myös Manus tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät suloisen, pienen pennun kasvavan aikuiseksi koiraksi ja tarvitsevan kodin sekä rakkautta seuraavan 10-15 vuoden ajan. Kodin tulee osata opastaa pentu kannustavin ottein kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Perheen tulee myös osata rakastaa ja huolehtia Manuksesta niin myötä kuin mahdollisissa vastoinkäymisissä. Manus pitäisi varmasti koirakaverista, joka voisi auttaa sitä sopeutumaan uuteen kotiinsa ilman sisaruksiaan. Ainoanakin koirana Manus myös varmasti pärjäisi, kunhan sen omat ihmiset muistavat rauhassa panostaa yksinolon harjoitteluun.

Manus tulee kasvamaan noin keskikokoiseksi, arviolta 15 kilon painoiseksi

Manus tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Manuksella tulee myös olemaan oma EU-passi matkassaan.

Huomioithan että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

12.5.13

Gremlinseistä Alice- tyttö on varattu omaan kotiinsa Suomeen. Veljekset Gremlin ja Manus etsivät edelleen omia rakkaita ihmisiään, joiden kanssa oppia uusia asioita ja joille jakaa rakkauttaan. Pennut ovat saaneet nyt lääkitystä iho-ongelmiin ja ovatkin jo paremmassa kunnossa. Romaniassa on tällä hetkellä lähes 30C astetta ja tarhalla olot tukalat. Uuusista kuvistakin näkee, miten koirat hakeutuvat varjoon lepäilemään.

20.5.13

Manus odottelee edelleen sitä ikiomaa kotiaan Glinan tarhalla. Manus on edelleen touhukas pikkumies, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Missä olisi Manuksen oma koti, jossa nauttia kotikoiran elämästä ja ikiomista ihmisistä?

Manus on nyt painoltaan 7-8 kiloa.

Uusia kuvia lisätty Manukselle.

12.6.13

Kulkurien aktiivit kävivät Romaniassa ja tapasivat myös mainion Manuksen. Manus on nyt noin 37 cm korkea, aktiivinen kaveri. Manus asuttaa samaa häkkiä Fruity-siskosten ja Nikitan sekä veljensä Gremlinin kanssa. Manus tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta pienten pentujen kanssa meinaa Manuksella mennä leikit liian hurjiksi ja näissä tilanteissa on joutunut ihminen puuttumaan. Manukselle paras koirakaveri olisikin varmasti omaa kokoluokkaa oleva tai isompi.

Manuksen sisko Alice on jo ollut Suomessa tovin kotikoirana ja Manuskin kaipaisi jo sitä omaa kotiaan.

Manukselle lisätty uusia kuvia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

14.6.13

Manus on varattu omaan kotiin <3

Manuksen kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.