Päivitetty 26.04.2022

Koiraenkeli: KEPPO (ent. DAISY DIAMOND)


DAISY DIAMOND

* n.4 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

31.3.2013

Tapasin Daisyn ensimmäistä kertaa lokakuussa 2012 Romanian matkallamme. Kiinnitin silloin jo huomiota lempeyttä huokuvaan koiraan, joka tuntui seurailevan ihmisiä ja olevan aina paikalla sopivasti kun kädet olivat kenellä tahansa vapaana rapsutteluun. Huomiota saadessaan Daisy ikään kuin suli, se pysähtyi totaalisesti, keskittyi nauttimaan, se silmin nähden rakasti olla lähellä ja saada huomiota. Matkan jälkeen työtä oli valtavasti, laitoimme uusia, matkalla tapaamiamme koiria sivuille etsimään omia kotejaan ja aina välillä Daisy häivähti takaraivossani. Arjen palattua kuvioihin unohdin Daisyn, sillä valitettavasti se ei ole ulkonäöltään ja kooltaan sellainen koira, joka herättäisi “suuren yleisön” kiinnostusta kodin tarjoamismielessä.

Kunnes sitten taas maaliskuussa 2013 matkasimme jälleen Romaniaan ja mennessämme Onevet eläinlääkäriklinikan hoitolaan, oli Daisy ensimmäisenä vastassa, rauhallisesti, ilahtuneesti se nosti varovasti etutassunsa olkapäilleni ja antoi suuren halauksen. Koin valtavan huonoa omaatuntoa että olin unohtanut tuon hurmaavan, tavallisen näköisen koiran enkä antanut sille edes mahdollisuutta löytää omaa kotia. Taas yksi talvi oli kulunut Daisylla tarhaolosuhteissa eikä kodin lämmössä. Oli aika korjata tilanne.

Daisy on todennäköisesti syntynyt kadulle. Sen pelasti Bukarestin vilkkailta kaduilta muutaman kuukauden ikäisenä pentuna Dr. Adina ottamalla pennun mukaansa ja tuomalla sen turvaan hoitolaan. Kului aikaa, Daisya ei adoptoitu sen ollessa vielä söpö pentu, jonka jälkeen sen kodinsaanti mahdollisuudet putosivat reilusti. Daisy kasvoi, aikuistui, kului vuosi, toinenkin. Sadat koirat ovat vaihtuneet hoitolassa mutta Daisysta on neljässä vuodessa tullut yksi vakiokasvoista. Daisysta näkeekin että se on elänyt suuressa koiralaumassa koko ikänsä. Se kulkee lauman keskellä rauhallisesti, riitaa haastamatta tai tappeluihin osallistumatta. Se ei ole pomo-ainesta, mutta ei myöskään alistuvaa sorttia. Oikeastaan kaikki Daisyssa viittaa äärettömän tasapainoiseen, lempeään koiraan. Daisy tykkää leikkiä toisten koirien kanssa ajoittain, mutta enemmän se nauttii ihmisten vierailuista, hetken huomiosta ja auringossa makoilusta.

Daisyn on strategisilta mitoiltaan noin 55 cm korkuinen ja painoa sillä on arviolta 25-30 kiloa. Daisylla on tapana tulla tervehtimään ja huomattuaan maaperän suotuisaksi, se nostaa etutassuna varovasti ihmisen syliin tai olalle saaden näin jakamattoman huomion itselleen. Daisy vaikuttaa milellyttämishaluiselta, uskon että sitä olisi helppo motivoida koulutukseen ja kaikkeen uuteen. Daisy on elänyt tarhaolosuhteissa koko elämänsä, joten kotona sen täytyy aloittaa mm. sisäsiisteyden ja hihnassakävelyn alkeet aivan alusta. Daisy tulee tarvitsemaan tukea ja kannustusta, turvallista ja lempeää ohjausta uuteen elämäänsä, mutta ei ole vaikea kuvitella siinä menevän Daisyn luonteella kauaa.

Daisy ei hauku paljoa, joten kerrostalokin saattaisi käydä se asuinmuodoksi ja Daisy olisi hyvin helppo kuvitella myös lapsiperheen koiraksi.

Daisy on ehdottomasti timantti koiraksi ja joku tulee olemaan äärettömän onnekas saadessaan sen omaksi ystäväkseen, perheenjäsenekseen. Me jäämme nyt Daisyn kanssa odottamaan kuka ilmoittautuu ensimmäisenä 🙂

Daisy tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, madotettuna, mikrosirutettuna ja ulkoloishäädettynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkieläinpassi ja se testataan viiden eri sairauden varalta. Tutustuthan asiaan lisää sivuillamme eläimen adoptio-kohdan alla.

Yhteydenotot Sallalle.

5.4.2013

Daisy on varattu!!!

4.5.2013

Rakas Daisy matkusti Suomeen omaan kotiin 3.5.2013 <3

26.4.2022
Onnekas Keppo sai elää rakastettuna perheenjäsenenä pitkän ja hyvän elämän kotona, kunnes vanhuus vei hänet huhtikuussa 2022. Lämmin osanottomme Keppoa kaipaamaan jääneille <3

 

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.