Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: DIDI


DIDI

* n. 2-3-vuotias

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

9.5.2013

Toukokuun 5.päivänä Romanialainen eläinsuojelija Luiza Mandru oli ajelemassa rauhallisesti autollaan, kunnes hän sattumalta huomasi kaksi pientä koiraa tienlaidassa. Luiza poimi pienokaiset kyytiinsä, eihän niitä millään voinut jättää tienlaitaankaan. Tämä kaksikko oli todennäköisesti hylätty tuohon tienvarteen tai läheiseen metsään.

Toinen koirista oli pieni pentu ja toinen aikuinen koira. Pieni pentu, jonka Luiza nimesi Emmaksi oli heiveröinen ja sairaan oloinen. Aikuinen narttu, Didi, oli ihmisiä kohtaan välittömästi hyvin rakastettava, vaikka toinen ihminen olikin aikaisemmin sinetöinyt sen kuolemaan keskelle metsää.

Aluksi Luiza epäili, että Emma olisi ollut Didin pentu, mutta eläinlääkäri oli vahvasti sitä mieltä, että näin ei ole. Kenties heidät molemmat oli hylätty samaan aikaan, tai kaksi eksynyttä olivat vain löytäneet toisensa. Muutaman päivän jälkeen pieni Emma ei jaksanut taistella suuria tuulimyllyjä vastaan, mutta se nukahti ikiuneen saaden tuntea edes hetken olevansa rakastettu pieni koiranpentu 🙁

Didi on käynyt jo eläinlääkärilla kertaalleen ja hänen kuntonsa on todettu mitä parhaimmaksi. Luonteeltaan pikkuneiti on erittäin leikkisä, iloinen ja lempeä. Luizan kertoi, että kun hän katselee Didin leikkimistä, se näyttää ihan sirkuskoiran leikiltä 🙂 Didi tulee myös toimeen toisten koirien kanssa hyvin. Painoa tälle pikkuneidille on kertynyt huimat 5,5 kg!

Didi on jo madotettu kertaalleen ja kohta se pääsee aloittamaan rokotusohjelman, joka on valmis juhannuksen tienoilla. Tämän jälkeen Didi, Luiza ja Kulkurit toivovat Didin pääsevän omaan kotiinsa mahdollisimman pian. Ystävällinen pikkuneiti Didi tullaan myös steriloimaan ennen Suomeen tuloa.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

13.5.2013

Didi on varattu omaan kotiinsa.

8.6.2013

Didi on saanut oman kodin Suomesta <3

Didin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.