Päivitetty 04.11.2015

Kodin saanut: ALICE (nyk. ISLA)ALICE

* narttu

* noin 3,5 kk

* Romaniassa

 

 

 

 

Pienet suloiset Gremlinsin sisarukset Manus, Alice ja Gremlin löytyivät bukarestilaisen kaupan ulkopuolelta. Pentujen onneksi ne olivat päätyneet juuri sen kaupan eteen, jossa yhteistyökumppanimme Asociatia A Doua Sansan vapaaehtoiset käyvät usein ostamassa koirille ruokaa Glinan tarhalle. Näin Gremlinsit pääsivät matkaamaan kohti Glinan tarhaa ja uutta, turvallisempaa elämää.

Pennuilla oli löydettäessä, todennäköisesti huonon ruokavalion vuoksi, lieviä iho-ongelmia ja karvattomia kohtia turkeissaan. Koska Gremlinsit saavat nyt hoitona vitamiineja ja NutriPlus-geeliä säännöllisen penturuoan lisäksi, nämä vaivat tulevat varmasti paranemaan. Muuten pennut ovat terveitä. Manus, Alice ja Gremlin käyvät nyt läpi pentujen rokotusohjelman ja sen päättymisen jälkeen ne ovat valmiita matkaamaan omiin koteihinsa, aikaisintaan toukokuun loppupuolella.

Alice on kolmikon ainoa tyttö. Ja jestas, minkälainen kaunotar – se on todellinen romanialainen prinsessa! Kuten arvonsa sisäistävän diivan täytyykin, Alice on aavistuksen varauksellinen ihmisten suhteen; ensi kertaa syliin otettaessa se oli kiljunut dramaattisesti, mutta rauhoittunut nopeasti ymmärtäessään tilanteen olevan itselleen vain eduksi. Alicen täytyy siis antaa rauhassa totuttautua ihmisiin ja hoitotoimenpiteisiin. Lempeällä opastuksella se kasvaa luottavaiseksi ja uskolliseksi ystäväksi, joka bambinsilmillään sulattaa kaikkien sydämet.

Alice on tottunut muiden koirien seuraan ja leikkii jopa itseään isompien kanssa ilman huolta. Alice ei ujostele ihmisiä, vaan viihtyy hyvin sylissä nauttimassa rapsutuksista.

Alice etsii sitoutunutta kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Niin kuin kuka tahansa pentu, myös Alice tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät suloisen, pienen pennun kasvavan aikuiseksi koiraksi ja tarvitsevan kodin sekä rakkautta seuraavan 10-15 vuoden ajan. Kodin tulee osata opastaa pentu kannustavin ottein kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Perheen tulee myös osata rakastaa ja huolehtia Alicesta niin myötä- kuin mahdollisissa vastoinkäymisissä ehdoitta. Alice pitäisi varmasti koirakaverista, joka voisi auttaa sitä sopeutumaan uuteen kotiinsa ilman sisaruksiaan. Ainoanakin koirana Alice myös varmasti pärjäisi, kunhan sen omat ihmiset muistavat rauhassa panostaa yksinolon harjoitteluun.

Alice tulee kasvamaan noin keskikokoiseksi, arviolta 15 kilon painoiseksi koiraneidiksi. Alice tullaan luovuttamaan asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Alice saa myös oman EU-passin matkaansa.

Huomioithan, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

HUOM. Ennen yhteydenottoa tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. Muistathan myös, ettei mitään eläintä pidä ottaa vain säälistä tai hetken mielijohteesta.

Tähän prinsessaan liittyvät yhteydenotot Taijalle.

28.4.2013

Alice reipastuu ja vahvistuu päivä päivältä! Osoitukseksi siitä galleriaan lisätty tuore kuva tältä päivältä.

5.5.2013

Alice odottelee yhä omaa kotia Glinan tarhalla. Tämänpäiväisessä otoksessa se ihmettelee tarhalle tupsahtanutta uutta pentua.

11.5.2013

Alice on varattu <3 Toivottavasti myös sen sisarukset Gremlin ja Manus saisivat pian lupauksen omasta kodista, jotta kolmikko pääsisi matkustamaan yhdessä Suomeen kesäkuun alkupuolella!

8.6.2013

Alice on saanut oman kodin Suomesta <3

4.11. 2015
Saimme mukavia kuulumisia Alicelta, joka nykyisin tottelee nimeä Isla:

“Islalle kuuluu oikein hyvää. Meillä onkin kertynyt kesältä kerrottavaa. Islalle varmasti Suomeen tulon jälkeen jännin ja ikimuistoisin kokemus oli kun lähdimme autolla kahdeksi viikoksipohjois-Norjaan. Yhteensä tuli noin 6000km ajoa, mutta hyvin tyttö jaksoi. Autoilu ei ole enää niin kamalaa kuin aiemmin, kun on päässyt tottumaan siihen, että mennään aina johonkin kivaan paikkaan. Isla pääsi reissulla näkemään vaikka mitä. Kiersimme Lofootit, Andenesin, Tromssan, Hammerfestin ja Nordkapin. Ulkoilua riitti ja vapaana oleminen oli tietysti kaikista parhainta koko reissussa. Suurimmaksi osaksi telttailimme, mutta pari yötä Islakin pääsi nauttimaan hotellissa. Nähtiin lampaita ja poroja ihan lähietäisyydeltä. Kerran jopa Isla sai lammaslauman peräänsä ja poroille taas kävi antamassa kyydit. Taisi rohkaistua tuolla reissussa kyllä aika paljon. Lisäksi ollaan mökkeilty, käyty Fallkullanin kotieläintilalla moikkailemassa muunmuassa pikkupossuja ja koirakavereiden kanssa käytiin Hangossakin. Menoa ja meininkiä Islan elämään siis aika paljon kuuluu. 🙂 Isla on tosi reipas ja sopeutuva tyttö onneksi, vaikka pieni arkuus näkyykin välillä edelleen. :)”

Toivotamme Islalle perheineen oikein hyvää jatkoa!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.