Kodin saanut koira: EMMA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

EMMA

* n. 3,5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

18.11.2013

Emma elelee tällä hetkellä yhdessä veljensä Pipin kanssa Romaniassa OneVet eläinlääkäriaseman hoitola tiloissa.

Emman on alunperin löytänyt yhteistyökumppanimme Carmen. Carmen löysi kadulta pari kuukautta sitten kaksi todella pientä orpoa pentua. Pentujen onneksi ne löysi ihminen, joka välitti ja halusi auttaa. Koska pentuja piti syöttää niin usein ja ne vaativat jatkuvaa tarkkailua ja nuoresta iästään johtuen tehohoitoa, toimitti Carmen pennut eläinlääkäriin, jossa niistä voitiin pitää huolta ja niitä osattiin hoitaa varmasti oikein. Nyt nuo kaksi pentua, ovat jo reippaita ja terveitä nuoria koiran alkuja ja sisarukset pääsivätkin sivuillemme etsimään niitä loppu elämän koteja.

Emma on veljeään hieman pidempi karvaisempi. Emma on todella ystävällinen ja sympaattinen nuori neiti. Emma on sosiaalinen ja reipas tyttö. Emma on kuin kuka tahansa pentu: utelias, muiden kanssa toimeentuleva, leikkisä ja iloinen. Emma on myös melkoisen mielyttämisen haluinen ja siitä voisikin tulevaisuudessa olla vaikka harrastuskaveriksi.

Emma tulee aikuisena olemaan n. 20kiloinen.

11.12.2013

Emma on varattu.
11.1.2014

Emma sai kodin Suomesta 2.1.2014

Varaajana toimi Veronika

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: